uğurum o arabanın zamanında debimetreyi bırak sigorta yeni icat edilmişti![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar da değil yakından ucundan takip ediyor:maden:Bende opeli teknoloji konusunda hep bir adım önde sanmıştım caner![]()
opel zaten teknolojiyi sadece takip ettiği için bukadar problemli
opel in eski arabaları can dır yoksa...ama çok taşeron çalıştırıyor baştan savma yapılıyor ondan böyle oluyor...motorü fiat gilden alalım,elektiriği himmet giller yapsın...
abi niye ilk defa doğru tespit diyon ,arabanın problemine ilk demedimmi herkes turbo enjektör sigorta yazılım bozulum kötü mazot felan filan derken çataat diye pompanın avansı dedim abi sanakardeşim ilk defa doğru bi tesbit yaptın çok güldüm yaw![]()
abi niye ilk defa doğru tespit diyon ,arabanın problemine ilk demedimmi herkes turbo enjektör sigorta yazılım bozulum kötü mazot felan filan derken çataat diye pompanın avansı dedim abi sananokta atış
abi sen deponu bir kontrol et araç güncel araç sayılmaz,belki bir oring çatlak belki deponun içine inen hotrum vs..ilk bi bak bakım yapar gibi çözebilirsin belki..