rakı duası :)

yakışıksız duruma saygılı olmak :S ayrıca her koyun kendi bacağından asılırda..biz zaten yorum yapıyoruz. ben şahsen böle bi duruma saygılı maygılıda olamam yani.

Dıt, Dııııt... Yanlış anlaşılma var! :D

Yakışıksız duruma saygılı olmalıyız demek istemiyorum. Onların durumu yakışıksız; inananlara saygılı olmaları gerekir diyorum. Gerçi biraz sakat anlatmışım, yanlış anlaşılmaya çok uygun.:p

yaw ne tartısıyoruzki,6 tane salak toplanmıs alem yapmıs işte bu kadar..

çok saçma rakını içebilirsin ama dua ne yani 6 tane boşbeleş toplanmış bilerek mi yapıyorlar yoksa cahillikten mi anlamadım

Rakı masasının belli başlı kuralları vardır, bu kuralların temelinde görgü ve büyüklere saygı vardır. Ama rakıyı icad edenin ruhuna dua edildiğini ne gördüm ne duydum.

İşte bunlar rakı içerken ağzını kullanmayanlar...!! ;) :)

bunlar rakı içmeyi bilmeyen bir kaç zibidi

burdaki asıl büyük yanlış anlaşılma başka bence. Naçizane Türkçe bilgimin yettiği kadarıyla bu gibi şeylere dua değil mani denir. Bu elemanlarda tipik ayyaş, her içen elemanın yaptığı gibi maniler düzmüşler kendilerince. Rakıyı içerken Allah'ın adını işe karıştırmak zaten yeterince saygısızlık oluyor, bence bu kısmıyla ilgilenmek lazım ;)

Hadi benden de dua tadında bı mani: (ilk kez duyulduğunda arapça dua sananlar olabiliyor)

Sabah ola kakayne
akşam ola yatayne
ekmek bula yiyeyne
dayak bula kaçayne

Annem bunu birazda nağmeli söyledimi ilk kez duyan herkes arapça dua sanıyor :D Oysa eğlencelik bi maniden ibarettir.

tamamda gökhan seninki mani hadi,,bu adamlar resmen eller duaya açık vaziyette,,önce biri besmeleyle başlıyo diğerleri onun söylediğini tekrarlıyo,,en sonunda da hep beraber amin diyolar...bence bunlar ateist,başka açıklaması olamaz bana göre..

Geri