radyo sinyali güçlendirme

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Bende merak ediyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Faydası oluyor elbette.Tv yükseltici gibi düşünebilirsin.Tek farkı radyo frekans bandında çalışması.Cızırtılı zayıf istasyonları düzeltiyor.Opel'in tavan antenlerinin bir çoğunda zaten yükseltici var.Tabi orjinal anten tesisatındaki 12v bağlantısı iptal edilmediyse.Genelde sonradan takılan player larda ya bu bağlanmıyor yada iptal ediliyor.

acaba tesisat bağlanırken iptal etmişler midir bir tane daha bağlasak çift yükseltici olunca sıkıntı yaşatır mı

bende de pioneer 7450 serisi teyp var herkes radyosu çok iyi çeker dedi ama ben hala göremedim o çekimi... arabanın orjinal radyosu daha iyi çekiyordu...

bilen yok mu bu konuyu

Arkadaşımın bmv sine taktırdık fark yok denecek kadar değişti .Bende düşünüyordum durum böyle olunca vazgeçtim. Bence önerilecek uygulama değil.:(

$T2eC16ZHJHQE9nzEy9,bBQI8095RwQ~~60_12.JPG

bu ürün işe yarıyor ben ağağıdaki yanlış modeli aldığım için antensiz kullanmıştım bir süre, antensiz şekilde bile antenle aynı performansı vermişti

$(KGrHqF,!g0E-9B,oLZKBQEk2EMJog~~60_12.JPG

ben aracımın teybini değiştirince taktım anten soketi uymadığı için.elektriği bağlamadan radyo çekmedi. bağlarken direk aküye bağlamamakta fayda var ;) anfi tetiklemesine yada kontağa bağlamak daha güvenli olur.

Geri