Radyo ses acma-kapama tusunun bozulması...

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba radyonun ses acma kapama tusu bozuldu sesı acmak veya kısmak ıstedıgımde bırden ses acılıyor veya tam kapanıyor acıkcası kontrolsuzce calısıyor bunu duzeltebılırmıyım ,tusunu cıkartıp herhangıbı bısı yapabılırmıyım yoksa servısemı goturmem gerekıyor ?

tam bilgim olmamakla beraber bildigim kadarıyla gecici bi durum kendi aracımda da aynı durum mevcut uzun süre yüksek sesli dinledigimde yapıyor tek kademe calısıyormus gibi ya cok yüksek cıkıyo yada hiç cıkmıyo muhtemelen soğuyunca gecer insallah

bende de war ama şöyle bi durum war eğer sesi birden açmak yada kısmak istersem tam tersi oluyo yada birden açılıyo yada kapanıyo.eğer kademe kademe (açarken yada kısarken tık tık belli edio düğme )açıp kapatırsm sorun yok

büyük bir ihtimal bir elektronikci kontak spreyle temizlerse düzelir

evet belkı spray temızlıgı ıle duzelır ben kendımde yapmak ıstemıyorum elımde kalır dıye korkuyorum bole bazen bangır bangır bazende kısık kısık gıdıyoruz bakalım :D

bende de aynı durum mevcut. allahtan direksiyondan kumanda tuşlarım sağlıklı çalışıyor ...

tek nedeni toz..
bu durum opelin kronik bi sorunu. yada opelin demiyelim radyonun diyelim :)
kendiniz düzeltebilirsiniz bu durumu.. yağsız temizleme spreyini alın elinize, düğmeyi elinizle geriye doğru hafifçe çekin.. o aradan spreyi sıkın.. düzelecektir..

car 300 de bi tuş basılı olunca ses tek bi kademe - oldukça yüksek - olarak sabit kalıyodu öyle bişey olmasın?
sırayla tüm tuşlara basıyodum düzeliyodu :D

Geri