Öncelikle herkese merhaba . Aracım 2013 1.4 t sport . aracı geçen ay aldım. benden önce aracı kullanan arkadai araca navigold multi medya sistemi navigasyon taktırmş. işin kötüsü bunu serviste değil oto ses sistemleri ile uğraşan bi dükkana taktırmış. neyse aracı aldım radyonun hiç çekmediğini farkettim satın aldığım arkadaşa dedim radyonun çekmeediğini haberi olmadığını servise götürmem gerektiğini söyledi. neyse servise götürdüm servisin dediği şey aynen şöyle "araca dışardan navigasyon takılmış bunu biz açamayız açarsak garantisi bozulur nerden taktırdıysanız oraya götürün" neyse servisten çıktım navigasyonu takan yere gittim durumu anlattım . ön konsolu söktü aracın orjinal kablosunun çalışmadığını söyledi bana . kendi üzerindeki orjinal teyibinide taksan radyon çekmez cünkü aracın kablosunda sıkıntı var.gitti dükkanından bi parca getirdi (gelen voltajı yukseltiyormus sanırım getirdiği şey ) taktı ve radyo o an için çekti. ama gel gör ki aracı hareket ettirdiğimde radyodan yine hışırtılar gelmeye başlıyor.
bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı beklıyorum
bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı beklıyorum