radyatörün önüne karton koymak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dmj37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o -29,5 i bundan 2 sene önce şubat ayında Afyon'dan geçerken sabah saat 5 gibi görmüştüm :D

kısa mesafe kullanıyorsanız kesinlikle tamamen kapatın ben gibi ;) 2.kmde conta yaktıracak halimizde yok. hadi onu geçtim termostad sağlamsa zaten fanları açar ben daha 105 dereceyi geçen opel görmedim. ekstra bir durum yoksa...

kısa mesafe kullanıyorsanız kesinlikle tamamen kapatın ben gibi ;) 2.kmde conta yaktıracak halimizde yok. hadi onu geçtim termostad sağlamsa zaten fanları açar ben daha 105 dereceyi geçen opel görmedim. ekstra bir durum yoksa...

Çok fazla kapatirsaniz fan açsa bile soğutamaz çünkü hava çekemez sıkıntılı işler yapmayın bence :)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Çok fazla kapatirsaniz fan açsa bile soğutamaz çünkü hava çekemez sıkıntılı işler yapmayın bence :)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

sadece 100 derece civarına geliyor yeterki suyu tam olsun kolay kolay hararet yaptıramazsınız kartonla gazete ile :) ben astra g varken babam gazete koymuş benimde haberim yok 100 km yol yaptım arabayla acelem var diye basa bas gitmiştim. tehlike sınırına yaklaşmamıştı...

Bizim aşağı ki bakkalın Renault 12 Sw var. Şuanda hala radyatör önünde karton var. Antalya gibi bir yerde neden yaptı onuda bilemedim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim aşağı ki bakkalın Renault 12 Sw var. Şuanda hala radyatör önünde karton var. Antalya gibi bir yerde neden yaptı onuda bilemedim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geleneksel kış şenliklerine uyum işte, alışkanlık olarak koymuştur :D

Geri