Radyatörümü söktürttüm.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla yakup abı saol, ama bır daha soktutturursem degıstırmek ıcın sokturttururum. bu yaptıgımız karısımda ıkı madde halınde brbırıne karıstırılarak elde edılıyor. tamırımde olacagından emındı ama olmadı. sokup takmaya bıle bı ton para verıyorum. heralde en ıyısı yan sanayı bır radyator alıp takmak.

merhaba,

Yan sanayi radyatörde çok marka var ustanla görüş mesela ben aldım ustam beğenmedi zar zor iade ettim orjinal almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
o sağ taraftaki kaçıran plastik kısmı,radyatörcüler; alümünyum parçayla değiştiriyorlar; bi daha kaçırınca alümünyum kaynakla kurtulma şansıda oluyor; şişliyorlar,temizliyorlar,kaçak testi yapıyorlar ve kaçırma duruyor, 50 ytl civarına maloluyor bence en ucuz ve sağlıklı çözüm bu; ben vectra a ya bu uygulamayı yaptırıp sorunsuz kullanmıştım....

walla yakup abı saol, ama bır daha soktutturursem degıstırmek ıcın sokturttururum. bu yaptıgımız karısımda ıkı madde halınde brbırıne karıstırılarak elde edılıyor. tamırımde olacagından emındı ama olmadı. sokup takmaya bıle bı ton para verıyorum. heralde en ıyısı yan sanayı bır radyator alıp takmak.
O madde piyasada plastik çelik diye adlandırılıyor. Isı ile reaksiyona girince sertleşmesi iyice artıyor. Plastik radyatörünüz çalışma sırasında ısınıyor ve ister istemez genleşiyor. Sizin kullandığınız yapıştırıcı malzemenin genleşme değerleri plastik aksamdan daha düşük olduğu için yama maddesi kendini bırakır. Bu deformasyon gözle görülmüyor, kullanım aşamasında kendini gösterir. Radyatör ısısı arttığı sürece su kaybı da artacaktır. İllaki yama ile kurtarmaya çalışmak istiyorsan ısıya dayanıklı, esneyebilen, plastiğe yapışma özelliği olan, suya dayanıklı bir malzeme kullanman gerekir. Önerebileceğin böyle bir malzeme varmı diye sorarsan tam anlamıyla ben de bilmiyorum. Yapılan uygulamalarda, ambalajı üzerinde yazılanların yarısı bile elde edilemiyor. Yakup beyin önerdiği sun flex çok iyi bir yapıştırıcı. Ama yukarıda belirttiğim özelliklerin ne kadarına sahip bilmiyorum.

opelin derdi bitermi? BİTMEZZZZZZ !!! ben radyatoru nasıl olurda ucuza onarırım dıye bakarken dun araba daha 6 ay once degıstırdıgım yakıt pompasınıda yemiş. onunla beraber radyatorde ıstettırdım artık sıfır radyatorum var. 3 gunde arabaya harcadıgım para 350 ytl yı buldu arabaya bınesım bıle gelmıyo artık. :(

en ıyısı yenılemek cocuk oyuncagı degıl sök tak sök tak

120ytl lik olanlar araç hararet yaptığında patlıyor bilginize çıkma yada beru taktırın o zaman alman malı onlar iyidir yada çıkmacıdan kazan al onları monte ettirt radyatörcüne gm olur daha iyi

Geri