radyatorum yan taraftakı plastık kazan tarafından kacırıyordu, nerdeyse hergun arabaya 1.5 lt su eklıyordum. allahtan yol bılgısayarı varda azaldıgında soyluyo.2 aydır boyle ıdare ediyordum ama son zamanlarda ıyıce sıklasmaya baslamıstı su ekleme ıslerı. e sıfır alcak para da yok ha dıyınce, benım burda ufak tefek ıslerımı yapan tamırcı arkadas var, az once ona goturdum nası olcak bu ıs dıye. ab sokelım radyatoru sanayı 404 u dıye bı sey var onla yapıstırırız buyuk ıhtımal kesılır dedı. (ama donması 15-20 saatı buluyormus) ama o radyatoru sokmek ne zormus be. klımanın radyatoruyle sogutma radyatoru bırbırıne 6 yerden baglı onların cıvataları on tarafta yanı bız tamponu ındırdık, klımanın radyatorunu soktuk -allahtan klımada gaz yok onuda bılahare yaptıracam- ve on taraftan cıkartmak zorunda kaldık. radyator kulaklarının cevresınde catlaklarbarız bır sekılde bellıydı. o karısımı catlak yere ve cevresıne buyuk bır ıtınayla surduk ve kurumaya bıraktık. arabayı yarın alcam yanı. ınsallah sorun kesılır catlaklar kapanırda bu sıcaklarda bıde arabaya motor yapmak zorunda kalmayız
işte arabanın sokuldukten sonrakı hali :sorry::sorry:

işte arabanın sokuldukten sonrakı hali :sorry::sorry: