Genleşme kabından basınç ölçme işlemi yapıldı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun halloldu arkadaşlar. Conta yanık çıktı nerdeyse yarım motor yapıldı siboplar değişti kapak çatlamış kaynak ve taşlama yapıldı. Usta neden antifiriz koymuyorsun arabana dedi bende Antalya'da donma olmazki ne gerek var dedim. Cevaben o da biliyorum ama antifiriz olsaydı su yerine; kapağın çatlamazdı dedi arkadaşlar. Bence önemli.
Bende hep su vardı ama öyle bir sorun hiç çıkmadı Marikan kardeşim. Conta yanıp su eksildiğinde yaktı sadece ikaz ışığını. Müşüründe bi sorun olmasın senin?Birde sadece su koyulursa yol bilgisayarında soğutma suyu ikazı sönmüyor. İllaki antifriz olacak.
Evet Savaş abi katılıyorum kesinlikle hem ustanın söylediklerinden sonra hem de senin bu sözlerin ile. Yalnız usta antifriz için bir uyarı yaptı bana senin bu sözlerini de doğrular nitelikte ve dedi ki '' bak antifriz koyarız şimdi senin arabaya ama antifrizin kireç sökücü ve temizleyici etkisi vardır bu yüzden senin kanallardaki radyatördeki kireçleri sökecektir kanalları tıkayabilir, bu 97 model bir araba hortumlarına baktım hepsi orjinal nerdeyse hiç değişmemiş, bu antifriz bu hortumlarda delik açabilir bu risklerde var haberin olsun koy dersen koyacam ben'' dedi adam. Antifriz koyduk herşey yolunda şeytan kulağına kurşun. Ama bu son arızadan sonra iyi bir usta ve işletme buldum diye sevinçliyim artık.Arabayı satmayı düşünüyordum vazgeçtim üç dört gün arabayı denedikten sonra. Geçen gün teşekkür etmeye ziyarete gittim ustaya ve bu durumu kendisine de söyledim. Çok memnun oldu adamlar.Antifiriz araba önemlidir, sadece soğutma suyunun donmasını engellemez. Aracın hararet yapmasını, motor ve radyatör içinin korozyonu engeller. Şimdiki araçların motor ve radyatör aksamında ağırlıklı olarak alimünyum kullanıldığı için antifirizin önemi çıplak gözle görülmüyor, sanayide rektefe için açılmış eski nesil bir motor görürseniz su yollarının nasıl paslandığı daha net görülür, ne kadar çok pas o kadar geç soğutma dolayısı ile hararet demektir. Bir de mümkünse aracınızın soğutma sistemine iyi su koyun (kireçli su radyatör petekleri ve soğutma sistemine zarar veriyor)
Bende hep su vardı ama öyle bir sorun hiç çıkmadı Marikan kardeşim. Conta yanıp su eksildiğinde yaktı sadece ikaz ışığını. Müşüründe bi sorun olmasın senin?