Radyatör isigi ce Air bag isigi CÖZUM !!

bişey sorabilirmiyim bu ilacı koyduk diyelim başka yerleri tıkamazmı bu ilaç su kanlları vs
dedeğim gibi sıvı ilaçlar tıkıyor. 1 ay önce bı motor dagıtırken gördum bloktan sılınrı kapagına giden dar su hattını adeta tıkamış. ama toz olanların dörte 1ini kullanınca sorun olmuyor motor sıcakken ılave edilip motor bırazdaha calsııtrılınca derte deva oluyor. çok zor durumdan kurtardı benı ama kalıcı çözum değil

Su kacagi var ise kullanilicak bu ilac anladigim kadariyla ? AMA benim radyatör isigim yaniyor surekli ??

dedeğim gibi sıvı ilaçlar tıkıyor. 1 ay önce bı motor dagıtırken gördum bloktan sılınrı kapagına giden dar su hattını adeta tıkamış. ama toz olanların dörte 1ini kullanınca sorun olmuyor motor sıcakken ılave edilip motor bırazdaha calsııtrılınca derte deva oluyor. çok zor durumdan kurtardı benı ama kalıcı çözum değil
anladım bizimde başımıza geldi böle vakalar onuniçin sordum ama yanlış anlamazsanız teknik olarak biraz ters bana bence sorunu kökünden halletmek daha iyi çünkü gelen müşteriye bunu tavsiye ederiz gider atar sonra tıkar biyerleri sonra tekrar gelir al başına belayı:)

anladım bizimde başımıza geldi böle vakalar onuniçin sordum ama yanlış anlamazsanız teknik olarak biraz ters bana bence sorunu kökünden halletmek daha iyi çünkü gelen müşteriye bunu tavsiye ederiz gider atar sonra tıkar biyerleri sonra tekrar gelir al başına belayı:)
evet haklısın ama toz ılactan kullanıldıgı zaman sorun olmuyor. bugun bı vectra b radyatöru değişimi biliyorsun uzun suruyor musterıde aksma uzerı gelmıs sehır dısına gıdıp gelelcem değişelım dıyor. bende atıyorum ılacı gıt gel degısım dıyorum gidip gelıoyor değişiyorum yanı kesın çözum değil ama bzen yıllardır kacırmadıgı oluyor

arkadasım o kacak onleyıcı meret bızım kalorıfer petegını bozmustu
gerı kırec cozucu ıle acıp petegı kurtardık
ayrıca aracta o abs ve tc gıderken yanmaz tc basarsan yanar
mutlaka tech2 alete baglatım hataları duzelttırmen lazım.

Geri