Radyatör direk Fan aciyor ?

bguzelsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar disaridaki hava yaklasik 0 derece motoru calistirdigim an Radyatörun fani calisiyor ? + KLIMA VE FAN KAPALI olmasina ragmen..Fakat ekranda Radyarötun sari isigi yaniyor..Radyatörun fani calissada calismadasa bu isik yaniyor surekli.. Sizce ne olabilir ?

Arac opel astra sport 99

abı bu gidişle aracı toparlayacaz ha:) müşüründe sorun olabılır arıza lambalarıda yanıyor. dıyorsun. klimakı musurlerdede sorun olabılır bı kaç sebebı var yanı. çok çesıtı arızalarla karsılasıyorum. bazen klima devre dısı göruksede calısıyor olur bakılması laızm

musur arizali ise kafasina göre acar kapar mi böle fani ? Bide ebay dan az önce Odb scanner siparis ettim onu baglasam bu alet musurunde ariza oldugunu gösterir mi sak diye ?

musur arizali ise kafasina göre acar kapar mi böle fani ? Bide ebay dan az önce Odb scanner siparis ettim onu baglasam bu alet musurunde ariza oldugunu gösterir mi sak diye ?
musur dırek birleştırır. ugraşma arkadasım böyle işlerle bızler 5000 euro boşunamı bayıldık. bayıldıgımız yetmıyor yılda 1000 dolar guncelleme parası verıyoruz. bu işler usta işi senın aracında bi çok sorun var abs, airbag motor arıza hepsi yanıyor. airbagı dısında dğierlerınde kalıcı sorunlar varkı yanıyor ama aırbag farklı fısınıe ceksen tekrar taksan gene duzelmez ıllakı cıhaza baglamak lazım.

toplam yanan isiklar Baska bisey yok..Silicek ve yag koyduktan sonra hatalari silersem gidicek gibi insallah kalici olan radyatör ve air bag.. ?

Airbag
Radyatör
Silicek suyu kontrol et
Tag kontrol et.

Geri