Radio Sorunu no cas...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolverine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar hafta sonu zenon taktırdım araca tamponu falan söktüler ve dıreksıyondakı kumanda panelının ses yukseltme alcaltma tusları farklı calısmaya basladı,normalde ses yukseltıp alcaltması gerekırken frekans degıstırıyor ve no cas gıbı yazılar cıkıyor bunu nasıl duzeltebılırız?format ımkanı varmı ?yardımcı olursanız sevınırım...

Zenon bağlantılarını nerden yaptılar.
Şase baglantın zayıflamış olabilir. şase baglantını kontrol ettir.

tam olarak bende bılmıyorum nerden yaptılar,fakat ıs bıttıgınde derece gıtmıstı ordan da elektrıkcıye gıttım soketlerı takmamıslar fln bısıler soledı belkı o kontrol ederken radyo ayarlarını bozdu bılmıyorum.

Sen nereye zenon taktırdın. Tamircimi bu adamlar kasap mı.?
Bende taktım tek bir kablo vida kesip sökmeden sökmeden uygun soket takıp kendim taktım.
Tesmostatın fişi ile ne işleri var. Arkadaşlar böyle adamlara iş yaptırmayın yazık günah hem paranızı alıyorlar hem aracınıza zarar veriyorlar. kimbilir nereleri kırıp kesip taktılar o zenonları.
Radyo ayarı diye birşey yok. Sorunun %90 kontrollere şase zayıf geliyor.

ümraniyede crazy tuning e yaptırdım ne yaptıkları ve radyonun bu hale nası geldıgı hakkında hıc bı fıkrım yok dedıgım gıbı tek sıkıntı suan dıreksıyonda olan ses tuslarının bazen frekans degıstırmesı ve no cas yazması sase zayıf gelmesı nedemek ve dıgerlerı duzgun calısırken sadece dıreksıyondakı ses tuslarının bole bısı yapmasınn programla bır ılgısı olamazmı?

Geri