Radarrrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o cihazdan kuzenim amerikadan getirtmiş 800 $ a mı ne almış tam hatırlamıyorum ama 2 ayda kendini amorti etti dedi :)

bir de bu cihazları kullananlar yakalanınca direk hapse atılıyor diye duymuştum tam olarak nedir bilgisi olan varmı ?

Ne hapsi yasal olarak satılan bi cihaz. üstelik polisler tanımaz bile.

Yakalandığın zaman tekrar yorum yazmanı bekleriz :D. Bu tür cihazların çalışma prensibi hakkında duyduklarım doğruysa sakin bir trafikte yakalanmak hiç de zor değilmiş.

abi biz ne yapalım benim araç 4.viteste 130 yapıyo aracın nasıl hızlandığını fark bile edemiyosun :)

radar uyarıcı cihazları ebay den alabilirsiniz

bi arkadasımın babasında koleksiyonu vardı:)

kendini amorti eden bi cihaz kesinlikle

fiyatı 800 dolarda değil çok daha makul

1-2 ceza paranız kadar

radar cihazlarının 2 tipi var... birisi radar sinyallerini karıştırıyor... istediğiniz kadar basın radar cihazı sizin hızınızı okuyamıyor... bunların yakalanması çok basit çünkü belli oluyor... bazıları pasif olarak çalışıyor ve hiçbir sinyal yaymıyor bunların yakalanması çok daha zor... 100 dolar civarına cobralar çok rahat alınabilir... hapis cezası yok ama ciddi bir para cezası var bunlarla yakalanırsanız...

öle vallahi radarla ilgili çok sık denetim var arkadaşımda 270 ytl ceza yedi çok sıkı denetim var bence bu uygulama hepimiz için

Türkiye de yasal oldugunu sanmıyorum öyle olsa her yerde satılırdı :D aslında kullanan biri varsa bilgi verse güzel olur.. nasıl çalışıyor, fiyatı ne, ne kadar işe yarıyor vs vs...

kullanan varsa bilgi veremez eminyetten biri google a cobra radar bulucu yazsa direk bizi bulcak:D

ama ebayden alıp kullanablirsiniz radarı görünce torpidoya atarsınız:)

Geri