radar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
90 km %10 hakkı olsun 99km sürat ortalama gidişim ama sonradan acaba kaçırdımmı diye baktım 120 km ile 99 km arasındaki sürat farkı farkedilmeyecek gibi değil. devamlı 90 km ile seyir halindeyseniz sürat 120km ye çıkınca hemen farkı ibreye bakmadan baya yüksek şekilde farkedersiniz.genede dikkat arkadaşlar ödenen miktar acayip can yakıyo.

Yeni tip radarların km.yi hatalı okuması neredeyse imkansız, siz büyük ihtimalle radara girdikten sonra süratinizi düşürmüş olmalısınız (aynı hatayı ben de yapmıştım). Yeni tip radarlar sizin hızınızı çok ileriden bile tesbit edebildiği gibi geceleri de tesbit yapabiliyorlar.

Yeni tip radarların km.yi hatalı okuması neredeyse imkansız, siz büyük ihtimalle radara girdikten sonra süratinizi düşürmüş olmalısınız (aynı hatayı ben de yapmıştım). Yeni tip radarlar sizin hızınızı çok ileriden bile tesbit edebildiği gibi geceleri de tesbit yapabiliyorlar.

arkadaş yarım saat 90la gittim demiş

km de sorun yok denedik. demek sorun o sırada hızım arttı aklıma başka bişi gelmiyo artık. itiraz ettik seyrettirdiler ki 122km den 90 a birden düşüyom o sırada. demek çok kısa bi dilim kaçırdım farketmeden . oda bize 200 tl ye maloldu. neyse çıkacağı varmış böyle çıksın başka bi şekilde çıkmasın artık o para.

arkadaş yarım saat 90la gittim demiş
Arasıra dalgınlıkla hızlanabiliyoruz. Malum araçlar hızı belli etmiyor, azıcık lafa daldı mı hız limiti aşılabiliyor.

yaklaşık 2 ve 4 km. aralıklarla iki adet radar aracı olabilir. gördüm duydum biliyorum. kocaeli de var :D tekrar geçmiş olsun

Türkiyede uygulanan sistem 3 km öncesinden giriyorsunuz radara. Hızınız 20ye düşürseniz bile fark etmiyor o an cezanız kitleniyor. 1 -2 km plaka okuma mesafesi diye değerlendiriliyor. Enişte yemişti benim döndük baktık kameradan kameranın yanında kac km uzakta olduğunu bile yazıyordu.

Türkiyede uygulanan sistem 3 km öncesinden giriyorsunuz radara. Hızınız 20ye düşürseniz bile fark etmiyor o an cezanız kitleniyor. 1 -2 km plaka okuma mesafesi diye değerlendiriliyor. Enişte yemişti benim döndük baktık kameradan kameranın yanında kac km uzakta olduğunu bile yazıyordu.

5-6 sene kadar önce Sivrihisar civarında 2 km lik mesafeden yakalanmıştım :(.

5-6 sene kadar önce Sivrihisar civarında 2 km lik mesafeden yakalanmıştım :(.

Ben de yolkenarında araç yoksa basıyordum gaza. Demek ki alakası yokmuş. Yavaş sakin gideriz bundan sonra.

ben bilgisayara soktum aracı. 3 km fark var dediler araç kadranıyla hızın arasında. yani 100 gösteriyorsa 97 anlayacaksın demişlerdi alırken. gps ile test ettim aynen öyle çıktı. yani kadranla gerçek hız arasında fark oluyor ancak. 90 nerde 122 nerde...

Geri