radar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 ay oldu muğla istanbul seyahate çıktım. balıkesir yakınlarında radar olduğunu biliyordum ve gayet yavaş 90km hızla seyire devam ettim ve nihayet radar arabasının yanından geçtim.güldüm ya dedim ne kadar kazma var koca radar arabası heryerden görünüyo nasıl radara girerler bile bile diye ve ilerde çevirmeye yaklaşınca durduruldum. memur bey bana 122km hızla radara girdiniz dedi....şokkkkkkk... nasıl olur valla billa 90 ı geçmedim 30 dk dır dedim ama nafile git seyret dedi. seyrettim harbiden ya radar cihazı 122 gösteriyo:cry:yedik 270TL yi paşa paşa . anlamadığım ya benim göstergemi bozuk ?.. radar cihazımı bozuk?.. yada benim kafaya güneş geçti harbiden 122 km yi 90 mı görüyom. başına böle olay gelipte radar cezası yemeden çözüme ulaşan varmı?..

geçmiş olsun :(

Bir ara cep telefonu ile araçta konuşan varsa radar yanlış gösteriyordu ama herhalde böyle birşey de yok. Lastik ölçüleri de önemli lastiğiniz standarttan büyükse kadranınız yavaş gösteriri ama %30 kadar olmaz. Birde kadranınızda bir problem olabilir.
Şimdden geçmiş olsun.

Ahmet Altınçubuk

gecmış olsun
abı yanyana bı arac yuruyun ıkınızde sabıt hızla gıdın sen 60 km yanındakı 60 km gıtsın bakalım senın km göstergenmı yanlış yoksa polısın radar cıhazımı yanliş bence bunu en kısa zamanda dene yazık ya 270 tl

:D :D :D 110 la gelip radarı görünce 60 a kadar düştük geçen bi arkadaşla 110 la geldik diye yazdı. 1km den algılıyor radar büyük ihtimalle 120 ile gelirken kadrandaki yanıma payınıda düşünürsek kadran 130 civarı gösterirken radara girdiniz sonra 90 a düştünüz.

90 ile 120 km arasindaki surati ayirt ederseniz herhal

sanırım kadran bozuk arkadaş gelirse 2 araba test edecez ama yaptığım araştırmada radara girerken yani radar sizi algılarken hemen yanınızda başka araç varsa bazen radar km saat leri karıştırabiliyormuş. ama kesin değil sadece söylenti ve tam o sırada bi kamyonet le yanyanaydık hemen hemen..

Radar cezası yediyseniz kaçış yok!

:(:(Geçmiş Olsun

Geri