R3 LED Far Ampul Arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aakif

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar. 2011 Astra J HB aracıma ( http://stores.advmonster.com/h7-r3-led-headlight/ ) linkte görebileceğiniz ampülleri taktım. Birde Gündüz farlarını Beyaz halojenlerle değiştirdim. Gündüz farlarının kodları ayrı sadece renk değişik. Araca bindiğimde Sağ kısa hüzmeli far arıza + Sol Kısa Hüzmeli Far Arıza diye uyarı veriyor. Sanayide kime gittiysem çözemedi. En son kendi servisine gittim. Orjinallerini takarsam uyanırının geçeceğini söylediler. Bu arıza ikazını nasıl kapatabilirim?

Cvp: R3 LED Far Ampul Arızası

Orjinalini takarak kapatabilirsiniz.
Yada daha kaliteli led takarak photon gibi marka ledler ariza vermiyor diye biliyorum.

Aldığım yer photondan daha kaliteli olduğunu söyledi ve neredeyse 2 katı fark verdim. Orjinalini takarsam sorun çözülecek ama bunlar çok hoşuma gitti. Orjinalini takmadan bu sorunu çözmenin bir yolu yokmu?

Ledler az akım çektiği için oluyor. Kendinden dirençli ledlerden bulabilirseniz arıza yakmaz

Bunlara direnç koyabileceğim söylendi ama nasıl yapabileceğim konusunda en ufak bir fikrim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı?

aakif' Alıntı:
Bunlara direnç koyabileceğim söylendi ama nasıl yapabileceğim konusunda en ufak bir fikrim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı?

Ankaradaysanız bir arkadas tavsiye edeceğim

Kesip biçmeyin ledi de değiştirmeyin arıza kodu veripte sanki araç çalışmıyor gitmiyor mu ? ufak bir şey o OK deyip geçin 2 yıldır yapıyorum her çalıştırmada

Yasin90' Alıntı:
aakif' Alıntı:

Ankaradaysanız bir arkadas tavsiye edeceğim

yok Konyadayım

adRe j' Alıntı:
Kesip biçmeyin ledi de değiştirmeyin arıza kodu veripte sanki araç çalışmıyor gitmiyor mu ? ufak bir şey o OK deyip geçin 2 yıldır yapıyorum her çalıştırmada

Oktay abi direnç koyarsan çözülür dedi onu deneyeceğim inşallah. Sonra durumdan haberdar ederim.

Sorunu Konyadaki bir elektronikçiye götürerek çözdüm. Araya sadece her far için bir tane kondansatör koyarak çözdü. Toplamda 5 dakika sürmedi. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

Merceksiz kullanıyorsunuz sanırım performans nasıl ışığı çok dağıtıyormu karşıdakinin gözünü alıyormu? Yağmurlu hava performansı nasıl?

Geri