pug 306 GTI'mı - 206 RC mi???

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Bu araçlar için çok aydınlatıcı bir konu oluyor.

206 rc de açılır tavan yok o yüzden sevmiyorum ayrıca ticari 206 ya rc jant takınca aynısı oluyor dıştan bakınca :D

306 gti temizi olursa bence çok iyi hem 6 vites hemde güçlü alet kaliteli bi jantla falanda gayet güzel duruyor...

seçenek olarak honda civic vti birde golf 3 gti olabilir çok güzel araba hatta bi tane beyaz renk satılık var sahibindende çok güzel araba...

opeli saymadım istemiyorsunuz sanırım ama sfi gsi da güzel araba hemde ucuz...

bu arada 2.2 bertoneye ödencek vergiye deymez 1.8 alıp biraz kurcalasan 2.2 gibi gider...

Son düzenleme:
Bana Kalırsa Uzaklarda Pug Mug Aramayın :D Alaman canavarı Volkswagen Golf4 - 1.8 20Valve Orjinalden Turbolu GTI düşünün :) hatta düşündüğüm kadarıyla üstününe para da kalır.. Onuda Motora yüklerseniz RC MC VTS MTS falan filan Sadece Arka Stoplarınızı Görür :D

avcılarda dediğim 306 gti yı kaçırmayın derim füme ve 75.000 de çok güzel bir gti fiyat konusunda kırmaya çalışırız arkadaşına :)

pug deil deillll.....opel,ww,bm,audi......bunlara araba denir dünya devi alman sanayisi ..söz dinle

18-19 milyar puga verilirmi kurban olayım..

eger düşünürseniz pugu bursada bana pm atarsanız size istediginiz bilgiyi alabilirim kolay gelsin !!

Geri