pug 306 GTI'mı - 206 RC mi???

pejoya o para verilirmi anlamadım gitti.
bide aralarda vti denmiş hayret yaa.
ben vti a bindim ama ne bileyim arkadaşlar öle yazıyolarki onların gördükleri japon benim bindiğim çindi sanırım...

berat sen intihar sebebisin yaw vallahi yaw :D :kop:

ben vti a bindim ama ne bileyim arkadaşlar öle yazıyolarki onların gördükleri japon benim bindiğim çindi sanırım...

evet berat ben dedim vtı ne oldu sıkıntımı var vtı dememde sen beğenmeyebilirsin ama fikir soran arkadaşta beğenmeyecek diye bişey yok ayrıca beğenmeme fikrini başka bir uslupla söyleseydin daha iyi olurdu bu arada 2 fransız markasının yanında honda her yönden sorunsuz ve sağlam arabadır belkide senin dediğin gibi ciğeri bitmiş bir vtı binmişsindir sen

adnan citroen 'e falan girmeyin hiç, 206 rc alın pişman olmazsınız eğer bütçeyi 3 5 daha zorlayabilirseniz 207 gt diyorum yok yok arabada 1.6 150 bg chiple aynı değeri yakalıyor zaten turbolu araç ;)

yakıt tüketimide denmiş o zman 207 gt diyorum 25 26 lara var bence başka araç düşünmeyin yepyeni arabalar ve full yani elektrikli katlanır ayna bile var ;)

kırmızı olan sanırım avcılardaki? biliyorum onu.o araç gerçekten 75.000 km'de mi?

kırmızı değil ilanda yok çok fena bir cihaz

Adnan GTİ GSİ gibi araçların temizini bulmak çok zor. Onun için ikisi arasında RC diyorum. Ayrıca 406 coupede iyi.

Bakımlı düzgün yürüyen şeytan kırmızı 306gti düşünürsen özel mesaj atabilirsin.

Gtı istiyorsan eğer 99,2000,2001 modellerine bak daha eskileri yaramaz. Gtı fabrika çıkışı 167 hp olarak çıkıyor 206 rc 180 hp olarak. 306 GTI motor yüklemeye çok müsayit hani üstüne tuvaletini yapsan hp olarak geri dönüyor ama 206 yeni araba ağırlık olarak elektronik bu yüzden motorlar 306 gibi yüklemeye müsait değil. Kıyasladığın iki araç arasında çok büyük rakam farkları var 15-16-17 ye GTI alırsın geriye cebinde 6-7 milyar paran kalır bununla GTI istedeğin gibi yüklersin..

Aldığımız aracı orj motoru ile kullanmak istiyoruz.Yükleme işine girersek bide o işin sonu gelmez.teşekkürler yorumun için:)

Bi abimizde 206 GTI var düşünürsen buyur linki. 206 temiz bakımlı bir araçtır orjinal boyasıdır.Yanındaki 106 xs'de satılıktır..
http://www.sahibinden.com/karayilan_206_gti-08WQQaXQQ14181264WQQpXQQdisplayitem

teşekkürler güzel araba gerçekten.şeçenekler arasında olacak.

406 coupe'de fena değilmiş abi.Linkler için teşekkürler.Değişik seçenekler iyi oldu;)

emmemanifoldu derken şu şekilde fabirka verileri hatası olarak biliniyor yanlız gösterdiginiz ilandaki arac bursadaki en temiz 206 rc idir gercekten kapalı garaj arabasıdır c4 vts olarata tabi maddi imkanlar önemli olandır ama ben size yeniden tavsiye fazla acele etmenize gerek yok piyasa suan yükseklerdedir ki peşin paranız varsa her türlü c 4 vtsnin alırsınız kolay gelsin !!

O RC gerçekten çok güzel gözüküyor.Tatlılığı beni bitirdi açıkçası.Herşey kesinleşince gidip bakmak lazım ona.

Tuning piyasasında hondalar bilinir zaten ondan sorada pug'lar gelir. Elverişli olmasalar başka markalar boy gösterirdi zaten.İlanlara koydukları fiyatlar yüksek gerçekten ama güzel pazarlıklarla alınabilir araçlar;)

evet berat ben dedim vtı ne oldu sıkıntımı var vtı dememde sen beğenmeyebilirsin ama fikir soran arkadaşta beğenmeyecek diye bişey yok ayrıca beğenmeme fikrini başka bir uslupla söyleseydin daha iyi olurdu bu arada 2 fransız markasının yanında honda her yönden sorunsuz ve sağlam arabadır belkide senin dediğin gibi ciğeri bitmiş bir vtı binmişsindir sen

Ben geçen gün 2000 model bir civic kullandım 1.4 hemde. Performansını görünce ağzımı kapatamadım bi süre.Arkadaşlarımda yanımdaydı hepsi şahit:)Honda motor yapıyor gerçekten.

adnan citroen 'e falan girmeyin hiç, 206 rc alın pişman olmazsınız eğer bütçeyi 3 5 daha zorlayabilirseniz 207 gt diyorum yok yok arabada 1.6 150 bg chiple aynı değeri yakalıyor zaten turbolu araç ;)

Teşekkürler. 207 GT de çok tatlı araç lakin fiyatları yüksek dediğin gibi.

Adnan GTİ GSİ gibi araçların temizini bulmak çok zor. Onun için ikisi arasında RC diyorum. Ayrıca 406 coupede iyi.

RC iyi gibi Uğur dimi:)

Bakımlı düzgün yürüyen şeytan kırmızı 306gti düşünürsen özel mesaj atabilirsin.

Resim falan varsa iyi olur bakalım bi.

Geri