pug 306 GTI'mı - 206 RC mi???

Linkteki kırmızı 206 RC gerçekten harika, bayıldım

306'nın modası geçeli on sene oldu :) 206 çok tutuldu ki şu an hala sıfırı üretiliyor .

Ben 206 RC derim o kırmızı olan :)

75 bindeki gti ilanını atsana abi hangisi o ya ala laa

206 rc cok tatlı duruyo bence 206 rc

ne 206 sı ya bırakın rc yi mc yi alayına gti...:D

Banada RC mantıklı geldi.acaba yakıt tüketimi nasıldır:):)

kazasız ciğeri sağlam bulabiliyosanız 306 gtı zor ama araştırmak lazım yada vergisi az olsun sağlam olsun ve iyi gitsin diyosan vtı :)

Gtı istiyorsan eğer 99,2000,2001 modellerine bak daha eskileri yaramaz. Gtı fabrika çıkışı 167 hp olarak çıkıyor 206 rc 180 hp olarak. 306 GTI motor yüklemeye çok müsayit hani üstüne tuvaletini yapsan hp olarak geri dönüyor ama 206 yeni araba ağırlık olarak elektronik bu yüzden motorlar 306 gibi yüklemeye müsait değil. Kıyasladığın iki araç arasında çok büyük rakam farkları var 15-16-17 ye GTI alırsın geriye cebinde 6-7 milyar paran kalır bununla GTI istedeğin gibi yüklersin..

Bi abimizde 206 GTI var düşünürsen buyur linki. 206 temiz bakımlı bir araçtır orjinal boyasıdır.Yanındaki 106 xs'de satılıktır..
http://www.sahibinden.com/karayilan_206_gti-08WQQaXQQ14181264WQQpXQQdisplayitem

emmemanifoldu derken şu şekilde fabirka verileri hatası olarak biliniyor yanlız gösterdiginiz ilandaki arac bursadaki en temiz 206 rc idir gercekten kapalı garaj arabasıdır c4 vts olarata tabi maddi imkanlar önemli olandır ama ben size yeniden tavsiye fazla acele etmenize gerek yok piyasa suan yükseklerdedir ki peşin paranız varsa her türlü c 4 vtsnin alırsınız kolay gelsin !!

Geri