pug 306 GTI'mı - 206 RC mi???

206 yı düşünüyorsan gercekten bursanın en temiz 206 rc dir kapalı garajda mufaza ediyorlar ama bende tavsiye eger bu kadar paranız var c4 vts daha ii dir 206 rc den cünkü 206 180 beygirlik güçü cokk ii deil dir ama c 4 hatasız üretilmiştir 206 emmemanfioldu sorun vardır bunu hatırlatayım dedim hayırlı olsun şimdiden he bi de 306 demişsin cuma günü aldım kasa olarak beş para etmez 306lar dikkat et !!

Tavsiyeleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok değerli teşekkür ederim.
Bu emme manifoldu sorunu kronik dedmişsin Bursa'da ki 206 da herhangi bir sorun var mı peki?
C4 VTS ler de seçenek olablir ama güçlü olanları istediğimiz fiyatta değil ne yazık ki.

Yenilik açısından bence 206 RC. Bulduğunuz her 306 GTI yıpranmış olacaktır. Her ne kadar GTI ın kullanımı çok daha sportif olsa da RC nin koltukları ve iç tasarımı daha başarılı. Maalesef 106 ve 306 GTI ın dashboard u sanki kamyon gibi.

406 Coupe 2.2 165 hp

pug alıcaksan bari oturaklısını al :)

buarada 306lar cok eskide artık.. 206 daha iyi ondan..

dediğinizi anladım abi:) benım ŞAHSİ fikrim sankı 306 daha kaslı ve yakışıklı duruyor..206 rc lerın yerı başka ama sonuçta RC lerı herkeste olmasa bile mod lu 206 kaynıyor bana göre:D

Gazlamak istiyosan kesinlikle 306 derim ama caddeye çıktığımda biraz daha fazla ilgi çekmek istiyorsan özellikle kız falan konusunda 206 daha cazip.. Genede 306 modeli herzaman daha sağlam daha oturaklı gelmiştir benim gözüme. Arkadaşların dediği gibi yıpranmamış gtı bulmak şuanda zor ama piyasada çok sağlam dolu gtı var. İkiside güzel araç ben alcak olsaydım 306 alırdım..

avcılar 306 gti 75000 de uyarmı ?

kırmızı olan sanırım avcılardaki? biliyorum onu.o araç gerçekten 75.000 km'de mi?

Geri