ps2 yardim lütfen...

verderveremem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ayın 27 sinde doğum günümde eşim ps2 hediye etti. uzun zamandır kafamda olan bişeydi fakat kısmet olmamıştı. yanlız ilk defa müşerref olduğum cihaz hakkında pek bilgim yok. cihaza çip taktırdım şimdi oyun temin etmek istiyorum. ilk meram popüler beğenilen oyunlar nelerdir. ikincisi de bu oyunları nasıl temin edebileceğim. yani netten felan indiregandi yapabiliyormuyuz veya pc de ayrı bi donanım gereklimi bu indirmeler için...şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

gran turismo 4 olmazsa olmazdır. Oyun demek ayıp olur 700 arabalık bir simulatör... sonra, winning eleven son serisi, need for speed most wanted / carbon... WRC bunlar güzel oyunlar, resident evil'de hoşuma gitmişti. Oyunları internettende bulmanız mümkündür heralde ben denemedim hiç ama zahmetli olur baya dvd writerda lazım. Bence korsan satan çok var ben öyle bilgisayarcılardan alıyorum ara sıra daha cazip... 7-12 ytl arası değişiyor izmirde oyunlar yerine göre

Futbol seviyosan FIFA 2007 de olabiklir mesela ... ;)

resident ewil 4 bence mükemmel oyun

markası ne dostum bendekisony bendede memo var harypotter ve driver delisiyim ben tekken saten usatsıyım mortal combatda bana 1 kere vur yenmeyi geçdim 1 kere vur bana sana stationu veriyim
bence tekken driver wrc winner undergrand ton ryder gibi oyunlarla basla onlar vazgeçilmez saten tekken ve tom :D play stationu onlar meşhur etdi

winning eleven 10+tekken 5 i tavsiye ederim

efet tekken 3ü ben annemle bile oynuyom bazen :D wallha bak edy de duman atdırıyo bana :Dama dostumdrivewr cok eski bir oyun ama mutlaka al oyna hafıza kartın vardı demı ılerlemelı bır oyun cok zevkli :D

valla yenisi olduğum için bakıcaz artık bu dediklerinize ama maalesef döğüş oyunlarını pek beğenmiyorum. ama şu hary potterı merak etmiyor değilim. onun serisi var galba senin beğendiğin hangisi deejay ?

Geri