prince ye çağrı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Deneyimli bir binici olan prince bu formda bir usta gözüyle değilde bir binici gözüyle, bizim gibi okuyuculara çok faydalı bilgiler veriyordu.
Ben daha bu siteyle yeni tanışmış olmama rağmen mesajlarını dikkatli okuyordum. Ve çok ilginç fikirleri olmakla birlikte dikkatimi çok çekiyordu ayrıca oldukça da seviyeli bir arkadaşımızdı...
Onun yokluğunu çok hissediyorum.
İsteğim princeyi tanıyan ona ulaşan bir arkadaş var ise siteye gelmesini söylesin tekrar düşüncelerini bu formlarda görmek istiyoruz...

Cok istiyorsanız eğer;
profilini bulup mail atıp msn adresini alıp birebir görüşebilirsiniz;)

bu güzel bir fikir deneyeceğim ama opelim.net kaliteli ve seviyeli bir site ve kaliteli insanları tekrar bu siteye kazandıralım istedim. (Eğer Mümkünse)

ya bu arkadaş peki niye siteden ayrıldı ben hatırlayamadım çünkü

hmmm ince sebeblerden dolayı ayrılmış demekki umarım tekrar foruma kazandırırsın arkadaşımızı

kaybetmek ve yıkmak kolaydır ama kazanmak vede yapmak zordur site yönetiminden destek bekliyorum

yaklaşık 2 hafta önce bizim servise geldi allah razı olsun.butarafa nezaman gelse uğrar halimizi hatırımızı sorar..bu konu hakkında konuştuk dönceni pek sanmıyorum ama genede sizi destekliyorum umarım foruma geri döner

Küçükte olsa bi tatsızlık yaşamamıza rağmen forumda olması gereken seviyeli bir arkadaşımızdı..Elbette tekrar katılmasını isteriz...

Yönetimin ve kendisinin kararıdır..Saygı duyuyoruz..

bende teli var.. bende gelmesini isitiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri