Primacy Turanza farkı,izlenimlerim..

İlimizde bulunan üç lastik fabrikasında da çalıştım ben arkadaşlar...brisa goodyear ve pirelli....hepsinin teknolojileri farklı hepsinin yapılış şekli farklı ama ortaya sonuçta o kara yuvarlak nesne çıkıyor...bu üçü arasında tercih sıralam 1-Brisa ( Bridgestone-Lassa ) 2- Goodyear ve son olarak 3-Pirelli...Gelelim Michelin Bridgestone farkına...Michelin lastiğini takmaya niyeti olan arkadaşlara önerim eğer sürekli uzun yol yapıyorsanız ( bu şehirler arası ve ülkeler arası ) lastiğinizden aşırı memnun kalacaksınız...lastik döndükçe ısınıcak ve size ayrı bir sürüş konforu verecektir...ama ülkemiz yolları düşünülünce ve yol tutuş vb. gibi performans bekleyen arkadaşlara Bridgestonu kesinlikle tavsiye ederim....

Lassa Impetus Revo 2 kullanıyorum çok memnunum.

Bide resim ekliyelim.

IMG_0664.jpg

Son düzenleme:
Lassa Impetus Revo 2 kullanıyorum çok memnunum.

geçen hafta lassa bayisine impetus 2 sordum, üretimden kalktı yerine yeni model üretiliyor dedi.
şu aşamada impetus 2 almak mantıklımı bilmem. ileride bir sebepten dolayı 1 ya da 2 lastik almak isteyen; ya lastik bulamaz ya da üretim tarihi eski elde kalan lastik almak zorunda kalır.

impetus 2 üretilmiyor artık impetus revo var...

Geri