Porya Hatası ve Düzeltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler arkadaşlar
bir kaç gün önce araban abs lambası yaktı bilgisayara bağlattım porya hatası verdi. tamirciye gösterdim.baktı ve valla hiç bir şey yok bir daha yaparsa getir dedi. bende dün sabah iş yerinin önüne geldim. direksiyonu sola iyice kırdım ve balata temizleyici sprey ile iyice temizledim 2 gündür hata vermiyor inşallah düzelmiştir arkadaşların bilgisine

Araçların içine ne kadar elektronik sistem girer ise bir o kadar saçma sapan hataları vermesi olağan... o yüzden şahsen aracım da fazla elektronik özellik olması istemiyorum. Geçmiş olsun umarım tekrar etmez.

Ne kadar çok elektronik sistem ve özellik bulunursa araçlarımızda arızalarda sıkıntılar baş gösteriyor, ne yapalım teknoloji deyip hoşumuza da gidiyor kullanıyorkende, artık sıkıntısınada katlanabiliyoruz veya zaman zaman arıza bulunamadımı çıldırıyoruz arkadaşlar, saygılar..

Teknoloji ama üretim yapanda da ....lik var.
Vectra B de, abs sensörü mü bozuldu. Değiştirebiliyordun, zaten bozulmuyorda. Ama ondan sonra çıkanlar ise, porya ile birlikte değişmek zorunlu oldu, tasarımdan dolayı. Saçmalığa bak, sensör bozulsun komple değiş, rulman ses yapsın komple değiş.

Teknoloji ama üretim yapanda da ....lik var.
Vectra B de, abs sensörü mü bozuldu. Değiştirebiliyordun, zaten bozulmuyorda. Ama ondan sonra çıkanlar ise, porya ile birlikte değişmek zorunlu oldu, tasarımdan dolayı. Saçmalığa bak, sensör bozulsun komple değiş, rulman ses yapsın komple değiş.

Bu işin adı değiştirmeden çok hazır bir kazık gibi me geldi :) başka açıklaması yok ki çünkü...aracı aldın mı... aradan geçen zaman içinde kazıklar hazır ve nazır beklemede

Geri