Port Bagaj Problemi

bu snowboard icinmi oluyor?

2d_1_sbl.JPG

yada

11-01-07-multiset4.jpg

resimde de gözüküyor, ister kayak, ister snowboard...

üstteki snow board için ;) da o her arabaya olurmu

NighTFLighT' Alıntı:
ARKADAŞLAR BİLİNDİĞİ ÜZERE TİGRA TWINTOP KULLANIYORUM..ARACIMA PORT BAGAJ TARZI BİŞİ TAKMAK İSTİYORUM..YANİ İŞİN ASLI BOARD TAŞIMA AMAÇLI TAVAN YADA BAGAJ ÜSTÜNE BİŞİ TAKMAYA İHTİYACIM VAR..
BOARD BOYU 1.48 CM BE BAGAJA MİLİMETRİK SIĞIYOR..BU KONUDA NE ÖNEREBİLİRSİNİZ BANA.
BEN HENÜZ BİŞİ BULAMADIM...:(
oooooooooooooooooo slm aramıza tekrar hoşgeldin nerelerdesin yaa.çok uzun zaman ayrılmayın yaa özletmeyin kendinizi

gokalp' Alıntı:
üstteki snow board için ;) da o her arabaya olurmu
:confused:

ikiside snowboard icin...

dikkat ederseniz, 6 kayak yada 2 snowboard aliyor..

kayak koyulabilenlere snowboardda konulabiliyor...

alpasch' Alıntı:
bu snowboard icinmi oluyor?

2d_1_sbl.JPG

yada

11-01-07-multiset4.jpg

resimde de gözüküyor, ister kayak, ister snowboard...

İŞTE ARADIĞIM ŞEY BU..AMA BENIM ARABA DA TAVAN YOK..MİNİCİK BİŞİ..BU NASIL TAKILIR Kİ BENIM ARABAMA ?

Aracın tavan kenarına monte ediliyor ve ben hiç tavsiye etmem.Çünkü tavanda kayak,board yada her ne taşıyacaksanız onunla giderken,sürtünmeden oluşan baskı , bu bağlantı ayaklarından aynen bağlantı noktalarına biniyor ve bu kuvvet deformasyona yol açıyor.tecrübe konusuyor,ben önceki arabamda taktım ve kenarlıkları yamulttum.Özellikle resimdeki gibi (herhangi aerodinamik bir forma sahip olmayan taşıyıcılar), aracın rüzgar direncini acayip şekilde arttırıyor.Hele de istanbuldan çıkıp Bursa-Uludağ yada Bolu-Kartalkaya gibi uzak mesafelere gidilecekse kesinlikle tavsiye etmem.Bunun için kapalı tavan taşıyıcıları kullanılmalıdır.Onlarla insanlar Almanya-Türkiye arası ,yüksek süratle binlerce km gelebiliyorlar.
bunun gibi birşey olabilir:
http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=125797&ShptsiD=ea7a090a63e053029caff697fdcb41e9

tabi bu üründe Tigra TwinTop un üzerine nasıl görünür o da ayrı konu ...

ARKADAŞLAR TÜM CEVAPLARINIZA VE İLGİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..HİÇ BİLGİM OLMAYAN 1 KONUDA DÜNYA KADAR BİLGİ EDİNDİM SAYENİZDE...
BANA VERDİĞİNİZ LİNKLER DOĞRULTUSUNDA BİR ÇÖZÜME ULAŞMAYA ÇALIŞICAM...

TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM ...

PS.BU ARADA ERMAN SON VERDİĞİN LİNK TELEFONUNU ARADIM.CENK BEY VAR ORADA SAĞOLSUN .OK İLGİLENDİ..İSVEÇ İLE YAZIŞIP HEMEN BİR CEVAP VERECEK BANA ...
UMARIM OLUMLU OLUR.

VE ALDIĞIM CEVABI PAYLAŞMAK İSTERİM...

MALESEF TIGRA TWINTOP İÇİN ÜRETİLMİŞ YA DA UYGUN OLAN BİR PORT SİSTEM YOK....

YA KAYAĞI YAN KOLTUKTA TAŞIMALI,YA ARKADAŞLARIMIZIN JEEPLERİNE SALÇA OLMALI YADA ARABAYI DEĞİŞTİRMELİ:D

KONU İLE İLGİLENEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM .

NighTFLighT' Alıntı:
VE ALDIĞIM CEVABI PAYLAŞMAK İSTERİM...

MALESEF TIGRA TWINTOP İÇİN ÜRETİLMİŞ YA DA UYGUN OLAN BİR PORT SİSTEM YOK....

YA KAYAĞI YAN KOLTUKTA TAŞIMALI,YA ARKADAŞLARIMIZIN JEEPLERİNE SALÇA OLMALI YADA ARABAYI DEĞİŞTİRMELİ:D

KONU İLE İLGİLENEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM .
yada bizim demirci ustalarına gidip istediğin boyutta şekilde yada foto gösterip aynısını yaptırmak :kop: :alkis: :good:

Geri