Porsche un Yeni Kampanyası !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asTRa

Misafir
Bilgi Girilmemiş
Porsche un bugünlerde başlattığı ''name your Porsche'' kampanyası yoğun ilgi görüyor.Siyah form lusu 375 € olan isim etiketinin,krom görünümlü olanı için 50 €,altın görünümlü olanı için ise 75 € fark ödeniyor.Krom olanı Türkiye den sipariş edilmek istediğinde,fiyat 504,45 € oluyor.

500 Euro Ona Verİlİr Mİ Yaa? Burda Yaptirsak 20 Ytl'ye Mal Ederİz...

porschenin arkasinda fatih felan yazicak.. amma sekil olurdu heralde ama o para cok. bizim sanayiden ayarlariz arkadasin dediqi gibi 10-20 liraya ;)

ZGE38' Alıntı:
500 Euro Ona Verİlİr Mİ Yaa? Burda Yaptirsak 20 Ytl'ye Mal Ederİz...

20,00 YTL ye bana yaptır bunun metalini,hemen alayım Opel model uzantılarına uygun karakter de

bizim sitede var yahu fcp arkadaş yapmış işte soralım ne kadara mal olmuş

porşe alırsam arkasına liselim yazdırırım ben :D

asTRa' Alıntı:
20,00 YTL ye bana yaptır bunun metalini,hemen alayım Opel model uzantılarına uygun karakter de

Ben bursada gördüm bir vectrada, adam plakasını yazmış. krom , metal görünümlü ve opel markası karekterinde harflerle.nerden bulup yaptıysa

Metal görünümlü sticker kolay da metal dökmek kasar biraz.Ayrıca Porsche'ye o kadar veren adam için 500€ leblebi çekirdek gelir... :)

Font denen birşey var. burada satılan metal harflerin tanesi 1 ytl. onunla yazsan ne olu yazmasan ne olur? Bir de burada asıl dikkat çeken olay, normalde Porsche yazan yerde, aynı font ile istenilen kelimenin yazılması...

Paylaşım için teşekkürler Hakan abi...

benim arkadasım mersedes servisinde çalısıo ordaki hurda mearsolardan harfleri sökmüs valla ben bas harflerini yazdımk ismimin cok ii durdu mersedesden çıkma harf isteyen varsa verebilirim

Geri