devlete para lazım idare edin
ben daha bugün yatırdım geçen hafta yediğim 108 ytl lik cam filmine yazdıkları cezayı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurt.ibrahim' Alıntı:iyi güzelde arka cama ne önlem aldın da şimdiye kadar idare ettin . Esasında fikir iyi.selam.![]()
Lazerde kesin çözüm diyil bunun bir çözumunu bende bulamadım benımde aracımda 2 numra amerıkan fılım var.. Lazer yaptırdın seni çevirdiler bu aracın orjinalınde boyle bırsey yok ruhsatada işletmedın lazer camı sonradan yaptırıp ruhsata işletmek istiyosan önce doktor raporu alman lazım güneşe alarjımvar ayılıp bayılıyorum dıye sonra o raporla trafık muamelecisine gidiyosun bırde orda sağlam bir rusvet vermen gerekıyo sonrada işin halloluyo bu kadar formalıte ve para için kımse uğrasmadığı içinde cezalar kesiliyo hatta aracı bağlamaya kadar gidiyoNeutral' Alıntı:kesin çözüm lazer
Guvenlık filmi camın rengini bozmadığı için kımse hiç bir sorunla karşılaşmaz.. İnsanlar bu guvenlık filmlerinin hep yararlarından bahseder.Hiçkımsenın dez avantajlarından bahsettiğini duymadım.Ama bunuda göz önunde bulundurmak lazım.Gucenlık filmi olmıyan bir aracın camı 2 darbede kırılıyosa guvenlık filmi olan bir aracın camı 10 darbede kırılıyo.Peki allah korusun olaki bir takla attın kapıların acılmıyo camı kırmak zorundasın tekmeyle, bu gayet zor bir olay yani anlatmak istediğim guvenlık filminin avantajı olduğu kadar dez avantajlarıda var.. (Gece gece cok acıklayıcı konusmaya basladımaga78' Alıntı:sanırım güvenlik filimlerine bişiy diyemiyolar fatura ve ruhsata işletmek lazım tabii
JOCCO' Alıntı:Her polis kesinlikle bir olmuyor. Kimisi çok gereksiz şeylerle kendine uğraşacak şeyler arasa da, kimisiyle de gayet güzel konuşularak anlaşılabiliniyor. Onun için ben özellikle trafik ekiplerinin tamamının iyi seçilmiş insanlardan oluşmasını isterim ama bu önümüzdeki 100 yıl içerisinde mümkün görünmüyor...