Polisaj makinası olmayanlara.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetcan

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Yanlış hatırlamıyorsam yarın sabah bim'e profesyonel olmasada amatör,kendince ufak tefek işgörebilecek bir makina geliyor. İhtiyacı olan için fırsat olabilir diye sizlerle paylaşmak istedim. Konu yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1412878638106.webp
    uploadfromtaptalk1412878638106.webp
    40.4 KB · Görüntüleme: 77
Sen al bir dene, memnun kalırsan bizler de alırız.

Hiç bulaşmayın daha çok yorulursunuz :)

Bu iş yetenek ve tecrübe istiyor. Malzeme alınır. Fakat uygulama çok sıkıntılı olur. Aracın üstünde hare hare cila izleri kalması muhtemel.

kısa zamanda yanıyor diye duymuştum...

Cinayet aleti bu resmen hiç bulaşmayın :)

Arkadaşlar rahat olun bu makinenin hare bırakacak gücü bile yok:) bu makine ile pasta atamazsiniz sadece cilayi yayar. Yani bir işe yaramaz çok güçsüz bir makine.

İse yaramaz ustune biraz daha koyup bt1100 modelini almak daha mantikli

Satın aldım. Arkadaşta var aynı modelden. Belki yine bimden almıştır. Kaliteli diyebilirim. Çıtlara, plastik aksamlara ve cam diplerine kağıt bant çekip dalıyor olaya :)))

kolay bir iş. korkmanıza, çekinmenize gerek yok arkadaşlar. kendi kendine uğraşmak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:00 ----------

bugünün şartlarında pasta cilayı aşağı yukarı 120 liraya yapıyorlar diye biliyorum. 60 lira polisaj makinesi, 20 lira pasta cila. Ve daha güzeli makine hep elinizde olacak :)

Geri