Polen fıltresı

yargic0000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bende 2003 Astra G Enjoy var,polen filtresinin nerede oldugunu bilen arkadaslar tarif edebilir mi?Kendim degistirip temizlemek istiyorum bu konuda yardimci olursaniz sevinirim,

kendin ugraşma bence. torpido gözunu sökmelısın. 5-6 tane 25 frezeli cıvatası var. torpıdoyu sokunce bı kapak cıkacak soldan.o kapagın sekmanlarını cıkart. sonra o kapagı cıkar. sonrada poleni çıkar. bence kendın ugrasma

Son düzenleme:

Torpido komple sökülüyor .
Yeri: sökülen yerin sol ilerisinde. Filtreyi Sökerken rahat oluyorda takmasında dikkatli olmak gerekiyor. Rahat çalışmayıp acele edersen filitre kanallarına oturtmassan katlanma yapıyor. Ozamanda tam randıman alınmaz.

Yeri: sökülen yerin sol ilerisinde. Filtreyi Sökerken rahat oluyorda takmasında dikkatli olmak gerekiyor. Rahat çalışmayıp acele edersen filitre kanallarına oturtmassan katlanma yapıyor. Ozamanda tam randıman alınmaz.
bende onun ıcın kendın ugraşma dedim ya işte. ama pıyasadakı polenler uydurukta ondan katlanma yapıyor.

Ben yazarken Musa erken davranmış Karar sizin.:good:

yazdiklariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar,
fakat gecenlerde torpidoyu soktum ondan sonra hersey cok karisik oldugu icin o sekilde biraktim acikcasi filtrenin nerede oldugunu bilmiyorum,
elinde resim olan arkadas var ise cok sevinirim,
tesekkurler herkese

bak ben ugrasma dedıgım kadara var:D soktugun halde nerde oldugunu bulamamıssın. sekmanlar yerıne bol felan gecıyordur. sen sökunce ıyıce bollasır. zaten kucuk bırsey dusurursun kayıp edersın.

boşuna uğraşma.madem söktün torpidoyu sola bak derim.solda çünkü.(kalorifer hava kanallarının arkasına geliyor)bir kapak benzeri bişe var onuda sök.şmd filtre çıkar dışarı.temizle bi güzelll.ohhh maşallah cillop gibi oldu dimi.benden bu kadar.gerisi senin işin.bakalım fitreyi kanalına oturtabilecekmisin.uğraş uğraş az kaldı.....:kop: :kop: :kop: :kop:
ya hiç uğraşma arkadaşım.sökmek kolay ama yerine oturtmak gerçektemn zor.

en basit bir filitre bu kadar zor bir yere konur mu?üstelik düzenli degişmesi gereken bir malzeme...:confused: :confused: :eek:

en basit bir filitre bu kadar zor bir yere konur mu?üstelik düzenli degişmesi gereken bir malzeme...:confused: :confused: :eek:
maksat servise zorlamak. muhendısler bılerek yapıyorlar.ama bu polen sadece 1 örnek daha ne kadar örnekler verebılırım

Geri