Polen filtresi yeri hakkında

alibarıs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar 2013 astra j edition sedan poeln filtresinin yeri tam olarak nerede? Teşekkürler..

Ynt: Polen filtresi yeri hakkında

06ali link' Alıntı:
Selam arkadaşlar 2013 astra j edition sedan poeln filtresinin yeri tam olarak nerede? Teşekkürler..
torpidonun arkasında çok cins bir yerde sökülmesi çok zahmetli.bence önce bilen birine söktürmenizde fayda var.ben videolar vardı izledim ama beceremedim gidip serviste değiştirmiştim

ze623 link' Alıntı:
torpidonun arkasında çok cins bir yerde sökülmesi çok zahmetli.bence önce bilen birine söktürmenizde fayda var.ben videolar vardı izledim ama beceremedim gidip serviste değiştirmiştim

Faydali bir bilgi oldu,polen filtresine ulasmak icin torpidoyuda sokmek gerekiyormu

http://youtu.be/14s3al2ftZs

sag taraftaki vidaya ulaşmak için üstünde airbag iptal kilidi olan kapağı sökmek lazımç bunun en kolay yolu da o kısımda kapı fitilini çıkartmak

teşekkürler arkadaşlar.biraz daha zorlasaydık  motor şanzuman indirecekmişiz.bir filtre bu kadar zor bir yere konur.

Ynt:

Videoyu izlerken bir ara "herhalde motoru indirecekler polen filtresi icin" dedim. O ne yahu devlet sirri gibi.. ???

kimse bulamasın diye saklamışlar oraya

Polen filtresi için kapı fitilini sökmek. Bununla ilgili yarışma olsa astra kazanırdı sanırım.

2007 Corolla mda torpidonun içindeki bir pencereden çıkarılıyordu, çok basitti.

Geri