Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
impartant link' Alıntı:Maşallah çok güzel olmuş
Corcik link' Alıntı:harika tebrikler okkk
Teşekkür ederim hepiniz sağolun allah cümlemize kaza bela vermesinEnesFurkan46 link' Alıntı:MAşALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESİN. byee
sağolasın hasan abi.HasanM link' Alıntı:Maşallah Allah kaza bela vermesin. special_Yeah
Estağfurullah Hocam sizinkinin de az kalır yok hani forumdaki her araç battle_Teroriste battle_Teroriste ediyor maşallah. 005hihihUmut Hoca link' Alıntı:Maşallah, ateş ediyor![]()
Gardaşım çok İMALI olmuş sanki bu yorum 023hm 023hmmucahitduran link' Alıntı:MAşALLAH mükemmel gözüküyor. Hiç abartı modifiye yok![]()
Sana bunu söyledim ben güzel kardeşim tmm sıkıntı yok araç canavar gibi duruyor on numara ancak kullanış açısından sıkıntılı ben sana yine çok güzel tavsiyeler söyledim eğer uygularsanarif231 link' Alıntı:Maşallah hocam araç çok şık,
Bana diğer konuda Bodykit yapma diyorsunuz ama siz kralını yapmışsınız, şimdi ben dururmuyum bu resimlerden sonra![]()
Yok kardeşim cidden çok beğendim. Fazlası olsa abartı olurdu, bu haliyle tertemiz bence. Devam.UnStabLe link' Alıntı:Gardaşım çok İMALI olmuş sanki bu yorum 023hm 023hm![]()
Eyvallah kardeşim sağolasın takılıyorum alınmıyorsun inşallahmucahitduran link' Alıntı:Yok kardeşim cidden çok beğendim. Fazlası olsa abartı olurdu, bu haliyle tertemiz bence. Devam.
Amin abi cümlemizi inşallah.ulas79 link' Alıntı:Maşallah,Allah nazarlardan saklasın.
Bu yoruma şöyle bir cevap vereyim o zamanmbnet link' Alıntı:maşallah çok başarılı olmuş
4. fotoğraf ta yeşiin mavinin içindeen beyaz astra ve kırmızı şanlı albayrak harika durmuş...