Play Station Oyun Hattı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pes 6'mı oyunun ismi..Alayım hemen...

Gran Turismo 4, WRC, tourist trophy, god of war da hakkaten güzeldi. GT4 kadar gerçekçi ve kapsamlı olanını görmedim bu arada... o ince ayarlamalar fln adama kafayı yedirttiriyor. 2 yıldır oynuyorum %95 te bıraktım artık yarışlara katılmayı keyfime göre modifiye yapıyorum.

-Endurance'ları bitiren varmı ? Şu 24 saat süren yarışları ? 2 tane yaptım bıraktım ben B spec olarak.

pro evolation soccer

bu serinin 6. sı çıktı şuanda 5-6 ay oldu ben oynuyorum en günceli bu ama her yerde ''pes'' denir bu oyuna sen ''pes 6'' diye isteyeceksin;)

ama yarın birgün senin yüzünden uyukusuz kaldım deme:)
ayrıca tavsiyem antreman yap frikik üzerine çalış ayrı ayrı yönetimleri var folsoydu filan var l2 r2 filandan ince işler yanii ama sardımı bırakılmıyor benden söylemesi:):)

-Endurance'ları bitiren varmı ? Şu 24 saat süren yarışları ? 2 tane yaptım bıraktım ben B spec olarak.

grand turismo 2 oynuyordum eskiden 4 ü aldım ama ugraşmadım daha hiç
2 deyken 2 saat 4 saat 12 saat 24 saat vardı dediğin gibi hepsini bitirdik:)öğrenci evi nasıl olsa hiç kapanmıyordu ps;)

Teşekkürler...

Yaaaaa bir ara o zaman ps partisi yapalım biz bir dönem gsi_onur ben ve site dışından bir arkadaşımızla bir araya gelip kapışıyorduk. Hatta bir gece öyle bir eğlendik ki hiç bu kadar güldüğümü hatırlamam... :D:D Absolute-redbull ve ps .... Kesin deneyin :D

no absolute:( yes pes:):)

absolute+redbull e bu ikisi olduktan sonra oyunu ne yapcanki :):)

grand turismo 2 oynuyordum eskiden 4 ü aldım ama ugraşmadım daha hiç
2 deyken 2 saat 4 saat 12 saat 24 saat vardı dediğin gibi hepsini bitirdik:)öğrenci evi nasıl olsa hiç kapanmıyordu ps;)

yok bence uğraşma zaten:) akıllı işi değil o oyun, ben de akıllandım:)

bu arada absolute'u alıp geliyosanız istanbuldan evim açık:) Citron olsun lütfen:) redbullları ben alırım:)

Test Drive Unlimited,Hitman Blood Money ve Campany Of Heroes son aldığım oyunlar ve tavsiye ederim ...

Geri