Plastik Parlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boyaya zarar vermeden nasıl yapılıyo acaba bizim Corsa B' lerin müzmin sorunu inşallah işe yarar

Boyaya zarar vermeden nasıl yapılıyo acaba bizim Corsa B' lerin müzmin sorunu inşallah işe yarar

benim aracıma uygulandı sıfır gibi oluyor nedense bir tek arka kapı kilit bölümündeki ve kapı kolları olmadı nedense malzeme farklı sanırım oraları kötü plastik kesinlikle tavsiye ederim fotoları ekliyorum özelikle camurluk üstüne bakın beyazdı nerdeyse

sany0001c.webp

SANY0067.webp

Çamurluk ağızlarında işe yaramıyor mu?

Bu iş çok güzel olmuş. Çoğu kişi bunun çözümünü aramakta. İlk fırsatta deneyeceğim.

daha sert plastik olan yerlerde biraz daha zorlar

ben de ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, plastik hafif katlandığında çıkan beyaz izler azıcık ısıtınca hemen yok oluyor, renkli plastiklerde bile işe yarıyor

ewet arkadaşlar ben yaptırdım kapı bantları süper oldu. Benim usta pürmüz kullandı ısı tabancası daha iyi görünüyor. alt marşbiyelleri de yaptık ancak onlar fazla ıstmaya gelmiyo dikkat etmek lazım benim bir yerde hafif dalgalanma olmuş. ama eskisine göre çok iyi oldu.

resim ekleyebilirmisin ?

eritmiceksinki ,ısınsın yeterli miktarda gözle görülüyor düzeldigi ama önceden boya falan sürmemiş olman lazım yanıo tamponda ayakkabı boyası sürenler oluyor :)

ewet daha önce bende slx ve şahin tamponu solmuştu bende stil ayakkabi boyasi ile yedirerek boyamiştim sanki ilk günkü gibi olmuştu korkmayin araci yikayinca çikmiyor

valla ben de ayakkabı boyası düşünüyorum. daha önce tofaş tamponuna uygulayanı görmüştüm ama sonuç nasıldı bilemiyorum. kapı çıtalarında denemek lazım

bir de deri boyası var. ayakkabı boyasından daha kalıcı. aşınmış, boyası gitmiş deri mont, çanta vs. boyamada kullanılıyor. biz deri direksiyonu boyamıştık çok iyi olmuştu. ama plastik üzerinde nasıl olur onu da bilemiyorum.

fikri olan?

[ biz deri direksiyonu boyamıştık çok iyi olmuştu. ama plastik üzerinde nasıl olur onu da bilemiyorum.

fikri olan?[/QUOTE]

Direksiyon mu ellerimiz kap kara omasin sonra :) benim direksiyon da asinmaya basladi

Direksiyon mu ellerimiz kap kara omasin sonra :) benim direksiyon da asinmaya basladi

yok öyle el kararma fln olmuyo. deri direk aç gibi emiyo boyayı :D

resmen direksiyonun derisini tekrar kaplatacak yer arıyorduk, şaşmazda (Opel Garage ın yönlendirdiği) bu işi yapan bir usta "gerek yok deri dikmeye, sizin deri sağlam sadece boyası gitmiş" dedi ve bu boyayı tavsiye etti. ama bu boyayı da zor bulduk, ulusta hacıbayrama yakın biryerlerde, dar bir sokakta, ufak bir pasajda bulduk. ama daha sonra başka yerlerde de karşıma çıktı :)

zaten dediğim gibi normal ayakkabı boyası değil, deri boyası diye geçiyo. sanırım ürün şu:

http://www.sitil.com.tr/sub_page.php?dil=0&sid=2&urunid=13&ana_kat=1

Son düzenleme:
Geri