Plastik Aksamların Parlatılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak K.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,

Aracın dışında bulunan plastik aksamları ne ile parlatabiliriz evde ki imkânlarla ?

dscf00153.jpg

dscf00143.jpg

Bir konu var sırf bu iş üzerine.Foruma bir göz at derim.

Saygılar...

evet konusu vardı bunun istersen konuları birleştirebiliriz :)

evdeki imkanlar sana kalıcı bi çözüm sunamaz

piyasadaki süt tarzzı ürünler ilk gün güzel gösterir ertesi gün bütün tozu ceker.

sana 2 ürün tavsiye edicem

1. meguiars trim detailer
2. auto glym bumper care

2 si içinde google arama yapıp bulabilr yada diger konudaki listede satıs yerleri var ondan yararlanabilirsin

illa marketten alıcagım bir ürün olsun dersende turtle wax nano teknoloji torpido parlatıcı var dıs mekanda ne kadar etkili olur garanti veremem.

Kesilikle meguiars trim detailer, Türkiyede olmadığından ebaydan sipariş etmiştim 5gün içinde elime ulaştı.

ben konsol parlatıcı sprey uygulayarak yapıyorum güzel oluyor

ben açmıştım o konuyu neler dökülmüştü :D bi göz at kardeşim..

ibrahim abi sen bi ara corsankini boyatmıstın senden görüp bende boyadm sonra:)

boya zmanla soyuldu alacalı dana gibi oldu:)

''''''''valma siyah tampon boyası'''''' opelin plastikte iyi sonuc vermedi vw transporterda mükemmel sonuc verdi

benzinliklerdeki o acayip silikonu sürmeyin zaten pahalı markalarda genelde silikonsuz yazar (slicone free)

dmekkki slikon pek iyi bişey değil duyduguma göre yazın silikon tamponn üzerini sarıyor ısı içerde hapsoluyor sonuc olarak sıcaklıktan şekil bozuluyor

kapı cam fitil ve lastiklerini vazelin ile besleyebilirsiniz

tampon için tüm dünya deneyip secmiş aslında fazlada tartısmaya grek yok meguiars trim detaileri :)

ve trim detailerin verdigi görünümü korumak için dressing özellikli sampuanlarda var.

Geri