Plakayı yeniden çıkarma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arif06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arif06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim araçtaki plakalar ortalardan direk vidalı ve ben bunu APP gibi direk silikonla yapıştırmak istiyorum ama ortadaki delikler kötü duruyor. Plakayı yeniden çıkartma şansım var mı varsa nerde-nasıl-kaça oluyor. Yakın zamanda yaptıran ya da bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar benim araçtaki plakalar ortalardan direk vidalı ve ben bunu APP gibi direk silikonla yapıştırmak istiyorum ama ortadaki delikler kötü duruyor. Plakayı yeniden çıkartma şansım var mı varsa nerde-nasıl-kaça oluyor. Yakın zamanda yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Emniyete kendi plaklarında yıpranma adı altında dilekçe vererek yenisini talep ediyorsunuz...yaklaşık 75 tl gibiydi galiba masrafı var ama tutar konusunda emin değilim.

Emniyete kendi plaklarında yıpranma adı altında dilekçe vererek yenisini talep ediyorsunuz...yaklaşık 75 tl gibiydi galiba masrafı var ama tutar konusunda emin değilim.

Eğer cidden 75 TL civarıysa çok pahalıymış :/

Ben geçen sene araştırmıştım 15-20 TL civarı tutuyor diye hatırlıyordum :)

yok ya o kadar değil geçen yıl benim motosiklet plakası düştü karakola gidip tutanak tutturdum sonra ilçe emniyetten br dilekçe veryorlar noktalı yerlere bilgilerini yazıyorsun ve sana bir kağıt veriyorlar şöförler odasından da plakanı alıyorsun motosikletlerin 13 tl tek plaka arabaların 10 tl çift plakaydı nasıl bir mantıksa:D

Geri