plakayı değiştirememek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yeni sistemde anladığım kadarıyla plaka artık araba ömürlük olacak o zaman bazı sıkıntılar çıkar messela 34 plaka arabanın sigorta ve kasko masrafları anadolu şehirlerindeki diğer plakalara göre daha fazla olurrr
aynı zaman da 34 plakayı anadolu da satmak daha zor
tüvde bildiğim kadarıyla sınır olan iller birbirlerinde tüv de bakım olmuyorrr yani ben zonguldak ta oturuyorum karabük plaka araba alırsam zonguldakta tüv e gidemem mecburr karabükte muayene olacak boşuna masraf
bunlara bir düzen yapılması gerekir:confused::confused::confused:

muhtemelen o tarz ayarlamaları ikametgaha göre yaparlar...

plaka muhabbetini kaldırdılar.

bu iş mantıksız olduu plakayı kişi ye ait olarak yapsalara daha iyi olurdu

mesela 67 tp 869 adıma kayıtlı olacak ben başka bir araba aldığım zaman aynı plakayı ona takacam gibi o zaman ceza işleyenler de kaçamaz

kalktıysa konu kapansın o zaman ben bilmiyordumm

Şimdi işi siyasi zemine çektiğimi sananlar olacak ama ortada bir gerçek var. Devlet adam gibi hızlı çalışsa, işini günü gününe takip etse bazı saçmalıklara zaten hiç gerek kalmaz. Plakaya ceza kesiyorlar, 1-2 sene sonra ancak vatandaşa ulaştırıyorlar. Gerekçe pul parası yokmuş. Enaz 55 lira ceza tahsil edeceksin ama 1-2 liralık pula ödenek çıkartamıyorsan yazıklar olsun diyorum. e-devlet kurdular kör topal ilerliyor, SBS koydular geri çekiyorlar, plaka dediler geri çekiyorlar yarında ruhsat işlerini geri çekerler. İdarecilerimiz görgü ve bilgi artırma gerekçesi ile vızır vızır yurt dışına çıkıyorlar, demekki boşuna çıkıyorlarmış.

bu arada artık vergi dairesinden ilişik kesme olayı bitmiş. alış satışı sadece notere giderek halledebiliyoruz.

yeni sistemde anladığım kadarıyla plaka artık araba ömürlük olacak o zaman bazı sıkıntılar çıkar messela 34 plaka arabanın sigorta ve kasko masrafları anadolu şehirlerindeki diğer plakalara göre daha fazla olurrr
aynı zaman da 34 plakayı anadolu da satmak daha zor
tüvde bildiğim kadarıyla sınır olan iller birbirlerinde tüv de bakım olmuyorrr yani ben zonguldak ta oturuyorum karabük plaka araba alırsam zonguldakta tüv e gidemem mecburr karabükte muayene olacak boşuna masraf
bunlara bir düzen yapılması gerekir:confused::confused::confused:

Benim plaka mersin(33), ama adana da bu hafta muayeneye girdim.herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Şimdi işi siyasi zemine çektiğimi sananlar olacak ama ortada bir gerçek var. Devlet adam gibi hızlı çalışsa, işini günü gününe takip etse bazı saçmalıklara zaten hiç gerek kalmaz. Plakaya ceza kesiyorlar, 1-2 sene sonra ancak vatandaşa ulaştırıyorlar. Gerekçe pul parası yokmuş. Enaz 55 lira ceza tahsil edeceksin ama 1-2 liralık pula ödenek çıkartamıyorsan yazıklar olsun diyorum. e-devlet kurdular kör topal ilerliyor, SBS koydular geri çekiyorlar, plaka dediler geri çekiyorlar yarında ruhsat işlerini geri çekerler. İdarecilerimiz görgü ve bilgi artırma gerekçesi ile vızır vızır yurt dışına çıkıyorlar, demekki boşuna çıkıyorlarmış.

Burda 3 gündür kimse alım satım yapamıyor.Emniyetin sistem kapalıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri