Plaka lambası kablosu ayrı ayrı geliyor zaten plaka lamba kutusunu çıkarın oradan çıkar kablolar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mstfgrbz72' Alıntı:Plaka lambası kablosu ayrı ayrı geliyor zaten plaka lamba kutusunu çıkarın oradan çıkar kablolar
adRe j' Alıntı:Paralel cekilmis sayildigi icin bir problem olmaz bende yapmistim aynini ama navi kamerasi yuzunden sacma sapan yaniyordu bi taraf cok bi taraf az sonra sariya dondum geri
BEYAZMELEK' Alıntı:mstfgrbz72' Alıntı:Plaka lambası kablosu ayrı ayrı geliyor zaten plaka lamba kutusunu çıkarın oradan çıkar kablolar
Çok Teşekkürler Hocam Sizide Yoruyoruz Böyle
adRe j' Alıntı:Paralel cekilmis sayildigi icin bir problem olmaz bende yapmistim aynini ama navi kamerasi yuzunden sacma sapan yaniyordu bi taraf cok bi taraf az sonra sariya dondum geri
Sağolun Hocam Aklımda Canlandırdım Sonunda Ama Geç Oldu Kısmetse Yarına Artık :angel:
mstfgrbz72' Alıntı:BEYAZMELEK' Alıntı:Çok Teşekkürler Hocam Sizide Yoruyoruz Böyle
Sağolun Hocam Aklımda Canlandırdım Sonunda Ama Geç Oldu Kısmetse Yarına Artık :angel:
Kedi gözü yapacaksanız bir kerede ikisini yapın aynı kablolara paralel bağlıyorsunuz çünkü
mstfgrbz72' Alıntı:Aynen artı artıya eksi eksiye kedi gözleri tırnaklı aracın altına uzanırsan tırnakları içeri doğru bastır dışa doğru itekle rahat çıkar bunun detaylı anlatımını Hasan abi forumda yazmıştı yanılmıyorsam
YHasanM' Alıntı:Uygulama güzel olmuş. Elinize sağlık. Ama şerit led dışarıda olduğu için etrafa ışık dağıtabilir.
Kedi gözlerini dremel ile açmak en kolayı Sonuçta bıçakla yada dremel ile de olsa silikonla yapıştırmak gerekiyor. Dramel de kırılma riski yok ve hiç yorucu değil