plaka yenileme

exclusive

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arkadaşlar.. aracın başındayken izin vermememe rağmen her gittiğim yerin kendi plakalıklarını takmaya çalışması yüzünden plakam delik değiş oldu.
Bu yüzden plakalık iptali yapmak istiyorum ama bu haliyle çok kötü duracak. trafik prosedürleriyle uğraşmak istemiyorum size sormak istediğim sahibinden de bazı yerler var app plaka yapan bunlardan bazıları tek mühürlü orjinal fontta da plaka yaptığını yazmış.
standart fontta dedikleri plakaya güvenilir mi? birebir aynı mıdır? çevirmede sorun olur mu?
örnek.
http://www.sahibinden.com/ilan/hizm...-plaka-yi-tolga-turan-dan-alin-29691292/detay

Ben arabalarımın plakalıklarını nikelajlı olanlarla değiştirdim, hiç kimse elini süremiyor :).

adszzqm.jpg

iyi yapmışsın abi sanki milletin reklamını taşımak zorundayız sağlam plakalığı söküp kendilerinkini takıyorlar.
ama benim plakanın üzerinde vidaların takılı olduğu delikler haricinde 4 delik daha var.. tamponda artık vidaları tutmaz hale geldi

o plakalar sahte yapmanız gereken ilçe trafiğe gidip plakalarım düşmüş diyip hazır dilekçeyi 2 dk içinde doldurmak ve şöförler odasına gidip 13 tlye bir çift plaka almak

Aynı teknik benim plaka da var... bende reklam olan plakalıklara kızdım için gittim aldım :)

Buda benim plaka

9ab7f1dd.jpg

adszzqm.jpg

ben plakalık kullanmıyorum aracın üstünde direk plaka basmışlar çıkartmak isteselerde çıkartamazlar...:Dvidası falan da yok...

Benim ön plaka da krom görünüm çerçeve.Arkada plakalık var ama zaten aynı servise gittiğim için değiştirmek isteyen de yok.App'yi sevmediğim için denemedim.

Geri