plaka ve yasal olarak değiştiricem yani app olmayacak nasıl bişey yaptırabilirim

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
plakalarımı değiştiricem fakat app istemiyorum ve yasal istiyorum sebebi ise appden dolayı ceza yedim artık gerek duymuyorum bundan dolayı plaka çeşitleri neler yasal olanlar ve nerde yaptırabilirim

Fazla arayış içinde olmana gerek yok, çünkü yasal olan tek plaka şekli var. Plaka takılan yer müsaitse kare veya dikdörtgen olarak değerlendirme yapabilirsin.

Eski plakaların yıprandıysa emniyete gidip yıpranma dilekçesi ile birlikte şu anki plakalarını veriyorsun 25 ytl di en son ücret karşılığında yeni plaka verirler onuda istediğin gibi boyatabilir kalınlaştırabilirsin.

İstanbul'u bilmem de İzmir'de birkaç yıl önce kullanımına başlanan yeni plaka fontu çok hoşuma gitti. Ben de yeniletmeyi ve plakalık yerine silikonla takmayı düşünüyorum.

İstanbul'u bilmem de İzmir'de birkaç yıl önce kullanımına başlanan yeni plaka fontu çok hoşuma gitti. Ben de yeniletmeyi ve plakalık yerine silikonla takmayı düşünüyorum.

Şehirler arası font farklılıkları oluyor.

Bende plakamı çıkarırken tanıdık vasıtası ile farklı bir font yaptırdım. İzmirde yasal olarak zaten 2 adet font var ama genelde tek düze tekinden basıyorlar talep ederseniz diğerinden basıyorlar banada tanıdık tavsiye edince kenarları beyaz ve yuvarlatılmış farklı font ile aldım plakamı. Dikkatli gözler ancak ayırabilir plakanın harf ve karakterlerinde ufak detay ve ayrıntılar mevcut.

çağrı resmi var mı sende peki

çift mühürlü app de yapanlar var bildiğim kadarıyla hatta istersen seni gebzeden birine yönlendirebilirim

edit çift mühür 130 tek mühür 65tl diyo

Son düzenleme:
ben reklamcıya verdım harflerı kalınlastırdı kenarlarını sıldım app gibi duruyor karabükte olsam resım atardım ama değilim çok güzel oldu :) ama app bastıracam fransız tip cok hoşuma gidiyor...

Geri