plaka tramer sorgulama 5664

srdclk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Haz 2010
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
:(arkadaşlar

yeni alacak oldugum bir aracın plaka sogulama yaptıgmda bir hayli masrafı gozukuyor. (19.000 TL) fakat aracın sadece 1 camurluk degısımı ve 3 yerınde lokal boya bulunmakta. arac ılk sahıbnden ve hic kasko yapılmamış. bunun yanı sıra yetkılı servıste herhangı bır hasar kaydıda bulunmamaktadır. aracı ustayla baktıgımda alt tarafında herhangı bır ezık yada bır cekıç izine ratlamadık. şaşiler ip gibi ve aracın radyatoru bıle degısmemıştır. 5 sigortacı ve 2 yetkılı servıse sormama ragmen araca ait kotu bir yorumla karsılaşmadım. yani soylemek ıstedgım su aslında. kasko bıle yapılmayan araca trmer sorgulamada nasıl 19000 TL LIK MASRAF kaza raporu cıkıyor. konu ıle ılgılı olaan arkadaslarımı ve boyle bır durumla karsılaşmıs arkdasların yorumlarını beklıyorum.
 
Son düzenleme:

junioryay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Şub 2010
Mesajlar
181
Tepki puanı
0
Puanları
16
www.realkrom.com
Tramer kayıtları her zaman güvenilir değildir. En son yapılan sigortadaki şasi vemotor numaralarını ruhsatta yazanla karşılaştırın. Sigortacılar bazen trafik sigortasını yenilerken yanlış yada eksik yazıyorlar. Sistem anında tramere upgrade yapıyor. Burada yanlışlık yok ise o zaman bir tanıdık bir ve işinin ehli bir sigortacı bulabilirseniz bu hasarın neden kaynaklandığını sistemden sorgulayarak bulabilir. Tanıdık biri olmazsa yapmazlar zira uğraştırıcı bir konudur.
 

srdclk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Haz 2010
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
aslında bu soyledıklerının hepsını yaptım. yanı hem arac sahıbının t.c. si ile hemde şaşi nosu ile arama yaptırdım. bır sonuca ulasamadım. eve sonuc var oda kayıtlı olan hasar. ama soyle bır durum var. nasıl oluyorda aracın sıgortası 19000tl ödeme yapılıyor. ustlelık aracta herhangı bı hasar yanı 19000tlık hasar var. bılemedım...
 

miralay

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
723
Tepki puanı
7
Puanları
18
Yaş
44
Siteyi ziyaret et
arkadaşımın başına gelen olaydır: araç için tramere msj atıldı gelen cevap.--/--/---- tarihinde 148,000 TL. lik kazaya karışmıştır.Dedik herhalde boğaz da yalıya filan bodoslama girmiş araç.gerçek sonradan çıktı. araç üstünde ki plaka daha önce otobüse aitmiş ve araç perte ayrılmış.ama son zamanlar da tramer kayıtları güncelleme kısmı baya güzelmiş.
 

emre12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Nis 2009
Mesajlar
69
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
dediğiniz gibi ise güzel

size bir geyik anlatayım
iş arkadaşımda gümüş gri bir golf plus var akıllara zarar.
dış kaportada kesinlikle en ufak boya yok.
ama aracın kayıtlarında motor değişimi var.
araç ön cepheden çok sağlamından bodoslama çarpmış şaseleri geç motor bile haşat,
sonra ikinci bir aynı renk takla atmış ama ön tarafı tam hasarsız golf plus ile mükemmel şekilde eklenip iç boyası atılmış. kapılar ve kaporta aksamı üstüne de monte edilip vidalar rötüşlenmiş.
sonuçta ön şöför kapısının üst menteşesi başka arabaya alt menteşesi başka arabaya bağlı duruyor.
ama sorarsanız ne pert kaydı ne kaporta aksamında boya var.
alacağınız arabayı çok iyi inceleyin.
kaza yapınca orijinal kapı ve çamurluk ile değişen arkaşım vardı.
ankara güven otoda kaportadan geçtim tamponun bile istediğiniz rengini bulabiliyorsunuz istanbulu düşünme bile.
 
Üst