plaka gizleme hırsızlığa son

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz anlayamamıştık cok cok teşekkürler:rolleyes:

hırsızın yerinde olsam tesisata bakmazdım :D:D

jantların bijon süs kapaklarını çalardım..

zira tanesi kdv siyle 5 ytl ye yakın.. (orijinal gm)

4 teker 5 bijondan 20 kapak yapar.. havadan 100 ytl içrde aracın sahibi ..:D

ayrıca vectra b2 astra g ve mevcut opellerin marşbiyellerindeki kriko kapaklarınıda yürütmek hiç fena fikir değil ...

plaka kapayacağımıza bunları bagajımızda bulundurabiliriz.. :p

Bu hırsızlara akıl sır ermez..Değil plakanı arabanı gizlesen onu bile bulur çalar adiler...

plaka gizlemekteki amaç hırsızlar senin plakandan adresini bulup aracını soymaya gelmesini engellemektir gereksiz bulan arkadaşlara duyurulur
:good: :good: :good:

uyarınız için teşekkürler.
ancak alttaki linktende göreceğiniz gibi imza alanına ad-soyad yazma zorunluluğu varıdr. bu durumda plakanı gizlesen ne olur gizlemesen ne olur.sonuçta ad-soyad belli olunca da araca ulaşmak mümkündür.
iyi forumlar dilerim
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=298457#post298457

imza alanına ad-soyadı herkes gerçek yazmıyor yada değiştiriyor. bu uyarıyı dikkate almanızı tavsiye ederim . neden mi? bana plakasını söyleyen birinin aracını, aracın kimin üzerine kayıtlı olduğu, cezası olup olmadığı, kaskosu olup olmadığı, hangi frimadan sigorta yaptırdığı, o firmanın hangi acentesinden yaptırdığı, acente bilgileri, motor numarası , şasi numarası, ev telefon numarası, ev adresi, adına iş telefonu varsa numarası ve adresi bunları öğrenmek en fazla 5 dk sürüyor. :D
internet diye bişey var arkadaşlar. sallama şeyler değildir, bizzat denenmiştir. tampona çarpıp kaçan arabanın plakayı almış ve bu bilgilerin hepsine ulaşmıştım. hatta önce adama gitmedim. mail attım, şok oldu :D :D
velhasıl, uyarıları dikkate almak lazım.

imza alanına ad-soyadı herkes gerçek yazmıyor yada değiştiriyor. bu uyarıyı dikkate almanızı tavsiye ederim . neden mi? bana plakasını söyleyen birinin aracını, aracın kimin üzerine kayıtlı olduğu, cezası olup olmadığı, kaskosu olup olmadığı, hangi frimadan sigorta yaptırdığı, o firmanın hangi acentesinden yaptırdığı, acente bilgileri, motor numarası , şasi numarası, ev telefon numarası, ev adresi, adına iş telefonu varsa numarası ve adresi bunları öğrenmek en fazla 5 dk sürüyor. :D
internet diye bişey var arkadaşlar. sallama şeyler değildir, bizzat denenmiştir. tampona çarpıp kaçan arabanın plakayı almış ve bu bilgilerin hepsine ulaşmıştım. hatta önce adama gitmedim. mail attım, şok oldu :D :D
velhasıl, uyarıları dikkate almak lazım.
:good: :eek:

Geri