Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :good: :good:plaka gizlemekteki amaç hırsızlar senin plakandan adresini bulup aracını soymaya gelmesini engellemektir gereksiz bulan arkadaşlara duyurulur
uyarınız için teşekkürler.
ancak alttaki linktende göreceğiniz gibi imza alanına ad-soyad yazma zorunluluğu varıdr. bu durumda plakanı gizlesen ne olur gizlemesen ne olur.sonuçta ad-soyad belli olunca da araca ulaşmak mümkündür.
iyi forumlar dilerim
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=298457#post298457
:good:imza alanına ad-soyadı herkes gerçek yazmıyor yada değiştiriyor. bu uyarıyı dikkate almanızı tavsiye ederim . neden mi? bana plakasını söyleyen birinin aracını, aracın kimin üzerine kayıtlı olduğu, cezası olup olmadığı, kaskosu olup olmadığı, hangi frimadan sigorta yaptırdığı, o firmanın hangi acentesinden yaptırdığı, acente bilgileri, motor numarası , şasi numarası, ev telefon numarası, ev adresi, adına iş telefonu varsa numarası ve adresi bunları öğrenmek en fazla 5 dk sürüyor.![]()
internet diye bişey var arkadaşlar. sallama şeyler değildir, bizzat denenmiştir. tampona çarpıp kaçan arabanın plakayı almış ve bu bilgilerin hepsine ulaşmıştım. hatta önce adama gitmedim. mail attım, şok oldu![]()
![]()
velhasıl, uyarıları dikkate almak lazım.