Plaka - Araç kaza durumu öğrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende mesaj yolladım
senin yazdıkların yanında hasar fiyatlarıda yazıyor gelen mesajda.
aracın 2 adet hasarı mevcuttur,hsr1:28/05/2008 çarpma 423.16 tl vs vs şeklinde
enteresan benım kazada suclu tafa bızımkısı belki ondan yazmamıstır ya da mahkemelık bır durum soz konusu belkı ondan fıyat yazamamıslardır ne olduğu çıkar zaten yakında ...

güzel bi hizmet

o kadar çok model konuştuk ki senle :rolleyes:

bende merak ettim yolladım şimdi alırken hiç dikkat etmemiştik buna , 14 kontör gitti ama içim rahatladı birazda , kazası yokmuş allahtan gelen mj şu ,

*** şasi nolu aracın 2003 sonrası TRAMER kayıtlarına geçmiş bir hasarı yoktur.

hasar sayılarının yanında yazan paralara tam olarak bi anlam vermedim neyin ücretidir o bilen varmı?

hasar sayılarının yanında yazan paralara tam olarak bi anlam vermedim neyin ücretidir o bilen varmı?
ne kadarlık bi hasar olduğu.. :)

ben kendi aracimi sorgulamistim mesaj yoluyla.aracin tavan citalarini calmislardi.ben de kaskodan yaptirdim.fakat gelen mesajda bu carpma-carpilma olarak geciyodu.sigortayi arayip neden böyle oldugunu sordum.hasari distan hirsizlik olarak tanimlayamadiklarini ve böyle hasarlari carpma-carpilma olarak kayitlara gectiklerini söylediler.

bence en garantisi yetkili bir servisten 101 nokta ekspertizi...ben alırken öyle yaptım ve bayanın dediği gibi sadece ön tamponda boya çıktı...ufak bir ayrıntı adamlar arka lastikteki çiviyi bile buldular...yaklaşık 3-4 saat sürüyor bu ekspertiz...

Geri