Plaka - Araç kaza durumu öğrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki bunu sigorta şirketleri bilirmi, yani eğer karışmışsa kaç kazaya karıştıgını ve kaza detaylarını?

Valla maddi sıkıntıda olduğum ve nereden kısacağımı bilemediğim için 14 kotör bile bana fazla geliyor..Yapacak bişey yok..

Peki bunu sigorta şirketleri bilirmi, yani eğer karışmışsa kaç kazaya karıştıgını ve kaza detaylarını?
bilir aracın kayıtlı tüm seceresini bilirler zaten trafik sigortası yapılırken ruhsat fotokopisini ısrarla isteme sebepleri bu kaza sayısına göre prim belirliyorlar

fiyat söylüyordu ber sorduğumda su tarihte su kadar TL maddi hasar Falan artık söylemiyor mu

Kaç tane hasar olduğunu,hangi tarihlerde ve hasar fiyatını söylüyor.Bu kadar az ücrete güzel uygulama bence

O zaman sorayım bakayım arabanın seceresi neymiş :)

Arkadaşlar birde şu durum var. Ben bir araç alacaktım peqeut plakayı Tramer'den sorgulattım ve araç hasarlı çıktı. Fakat diğer bir araştırmamda ise bu plaka daha önce başka bir araçtaymış ve o araç kaza yapmış. Kısaca plaka başka araca takılsa bile eski aracın hasarlarınıda gösteriyor. Asıl Saşi numarası önemli size sms ile gelen cevapta şasi numarasının son dört rakamı gelir eğer bu rakamlar tutmuyorsa bilinki bu plaka daha önce başka araçtaydı

Kaç tane hasar olduğunu,hangi tarihlerde ve hasar fiyatını söylüyor.Bu kadar az ücrete güzel uygulama bence
bana gelen mesaj aynen şöyle
....şase nolu aracın 1 adet hasarı mevcuttur
HSR1:09/08/2009 çarpma

baska da herhangibirşey yazmıyor

Bizde sayenizde bu uygulamayı öğrenmiş olduk. Hepinize teşekkürler.

ne model bu DV :confused: haberimiz yok hiç?

bana gelen mesaj aynen şöyle
....şase nolu aracın 1 adet hasarı mevcuttur
HSR1:09/08/2009 çarpma

baska da herhangibirşey yazmıyor
Bende mesaj yolladım
senin yazdıkların yanında hasar fiyatlarıda yazıyor gelen mesajda.
aracın 2 adet hasarı mevcuttur,hsr1:28/05/2008 çarpma 423.16 tl vs vs şeklinde

Geri