Plaka - Araç kaza durumu öğrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba.
Bir araç ile ilgileniyorum,plakası 34 DV 001.
Bu aracın eğer varsa kaza geçmişini internetten öğrenebilirmiyiz?
Ben nasıl yapılacağını bilmiyorum,eğer bilen arkadaşlarımız varsa rica etsem sonucu buraya koyabilirmisiniz?
Bana sahibi sadece 2 arka çamurlukta yüzeysel boya oldugunu söyledi. Doğru olup olmadıgını teyit etmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

bu isteğinizi en sağlam yapabilme şekli, sigortacınızla görüşüp ricada bulunmanız. TRAMER olarak bildiğim bir ekrandan bunları çok rahat görebiliyorlar.

Efe telefonundan mesaj hanene hasar yaz boşluk bırak sonra plakayı yaz 5664 'e gönder....Trafiğe kayıtlı olan tüm hasarları gelsin. Yalnız biraz fazla kontur yiyor haberin olsun..

HASAR yazın, boşluk bırakın, plakayı yazın, TURKCELL 5664'e gönderin*. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Veya HASAR yazmadan sadece, plaka no'yu göndererek de bu hizmetten faydalanabilirsiniz.
hasar_sms_1.png

http://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63

7 sms yada 7 kontör diye hatırlıyorum ben

Servis ücretleri

- Hasar servisi 7 SMS/14 kontör
- Kaza servisi 5 SMS/10 kontör
- Trafik servisi 5 SMS/10 kontör
- Kasko servisi 5 SMS/10 kontör
- Mağdur servisi 4 SMS/8 kontör

sımdı denedım hasar sayısını soyluyor fakat detay vermıyor efe bılgın olsun

...

Son düzenleme:
yanı hızmete gore bence de degıl ,en azından kayıtlı hasarı varsa öğreniyorsunuz ama kesın cozum de degıl, kayda gecmeyen binlerce kaza var

fiyat söylüyordu ber sorduğumda su tarihte su kadar TL maddi hasar Falan artık söylemiyor mu

Geri