Pişmanlık!!!!!!!

Herkesin bildiği bir lafı ben deneyerek yaşadım. Kimseye güvenmemek, insanın sadece kendine güvenmesi en güzeli. Bir yer geliyorki, ne akraba, ne arkadaş, ne çevre hiçbir işe yaramıyor, hatta etrafınızda hiçbirisi kalmıyor. İşte o zaman görüyorsunuz çevreyi, çapı, hipotenüs ü. Eğer, Meğer, Keşke diyerek pişman olmaktansa kimseye güvenmem yorulur, didinir kendi gücümle yaparım işlerimi olur biter.

Hava Harp Okuluna gitmedim. En büyük pişmanlığım bu.

hayatta pek pişmanlık duyacagım sey yapmadım ama belkide yıllar önce daha ii çalışıp diş hekimi olsaydım ama su an mühendis olduk yinede mutluyum ne yapalım kader....

bazı arkadaşlarımı çok yakınım görüp çok şey paylaştım onlarla ama bu paylaştığım konularda beni arkamdan vurdu bi kaç kişi.. çok pişmanım onlara güvendiğim için.. benim kardeşim yoqtu onları kardeş olarak görmüştüm o kadar yakınlardı bana ama ne oldu satıldık... ondan güvenmiceksin kimm olursaaaa olsunnnnnn güvenmiceksin bunu anladım..

birçok kere keşke dedim. keşke hiç keşke demeseyidim....

Erkek doğduğuma dermişim:D
Şaka bi tarafa sadece daha iyi bi eğitim almadığıma, aynı zamanda kaçırdığım bir kaç iş fırsatına pişmanım.

Geri