pirelli kullanan arkdaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pirelli ile mıchelin karşılastırılmaz bile aradaki fiyattanda belli degil mi

michelin türkiye şartlarına uygun bir lastik değil kaldıkı türkçe internet sitesi bile olmayan saçma sapan bir lastik bedava dağıtsınlar yine de gidip almam

faithless1905' Alıntı:
michelin türkiye şartlarına uygun bir lastik değil kaldıkı türkçe internet sitesi bile olmayan saçma sapan bir lastik bedava dağıtsınlar yine de gidip almam

+ 1000000 kılım var zaten modellerine de yumuşacık tam fransız stili
onlar arabayla ilgilenmesin parfum uretmeye devam

p 6000 e kesinlikle yaklaşmayın.Şehiriçi için sırt oldukça sert çabuk kayıyor.Ve yanaklar zayıf balon yapıyor.Bütün lastikçiler p6000 deyince suratı bir değişiyor.Aynı markanın diğer ürünlerini bilemem ama bu modelini çoğu kimse sewmedi.Ben Yaz lastiği olarak Marangoni aldım en son.Oldukça memnunum.50 yanak olmasına rağmen balon felan yapmadım henüz.

bridgestone turanza almak en iyisi galiba hem fiyatı iyi (195/65/15 91H tanesi 115 ytl)hemde bolon yapma veya yanakları ince falan denmemiş, ayrıca bu balon yapma işi birazcık kullanıcı hatası heralde benim şuanki lastiklerim lassa impetus2 2002 üretimliymiş hiç balon falan yapmadı ..........................

torsion' Alıntı:
+ 1000000 kılım var zaten modellerine de yumuşacık tam fransız stili
onlar arabayla ilgilenmesin parfum uretmeye devam

Kişinin kullanımına göre fark eder her lastik farklı arabalarda farklı kullanımla farklı tepki gösteriyor.Ama arkadaşımında dediği gibi fransızlar araba işini hiç becereniyorlar. önceki lastiğim Pirelli p6000powergy idi genel olarak memnundum. lastikcim bu sefer continental contact premium önerdi. o daha iyi şimdilik. Maaşallah. Michellin ana bayisiydi. ona rağmen önermedi.
Michellin sadece konfora yönelik kalitesi düşük bir lastik.

arkadaşlar FALKEN i duyan varmı bilmem ama ben memnunum 195/65/15 i 120 dediler sıkı pazarlık sonrası 100 e ve 6 taksite aldım bana göre harika lastik yumuşak ses yapmıyor Made İn Japan sonrası bu yıl amerikada yılın lastiği seçilmiş internette ve dükkanda öyle yazıyordu bu benim değerlendirmem iş lastik işi fazla üstüne düşmeye gelmez :) :) :good:

dunlop tavsiye ederim.geçenlerde şirket arabasına aldım 205-15 ebadında sp9000 modelini japon yapımı harika bir lastik..220 ytl civarı liste fiyatı vardı 190 ytl'ye anlaştık kusursuz lastikler.

Geri