Arkadaşlar bende yaklaşık 2 yıldır Piranha Blazer 5.0 navi var. Şuanki yazılımı igo-8 yani 3D değil. Bu cihazı nasıl 3D yapacağım. Bilgisi olan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de geçen sene almıştım Pirhana, üstünde IGO yazılım vardı. ama her ne hikmetse hiç beyenmedim. İstanbul'u çok bilmem, çamlıca tepesinin etrafında bize 3 tur attırıp tepeyi bulamayan, Kız Kulesini listesinde olmayan, sola dönüş olmayan yerde sola dön diyen bir naviydi.
İşin ilginci aynı IGO yazılım cep telefonumda da var nazar deymesin yer yere götürüyor
Evt, hatta şikayetim üzerine Navi yi Pirhanna ya geri yolladılar, tüm güncellemeleri yüklesinler diye, ama zaten en üst güncelleme ile gelmiş bana aygıt. Zaten birine hediye ettim gitti, şimdi telefondakin kullanıyorum
Ben harita ve güncelleme yönünden ve yön bulmasından hiç sıkıntı çekmedim. Sadece şu 3 boyutlu yazılımı yüklemek istiyorum. Yardım lütfen![]()
1-Elinde yazılım olacak
2-Bu yazılıma uygun harita poi olacak
3-cihaz için hafıza kartı olacak
4-Gerisi kolay cihazı bilgisayara bağlayıp gerekli yerlere gerekli dosyaları kopyala yapıştır yapıyorsun.
5-Eğer bunları yapamazsan özelden ulaş yardımcı olurum.