pioneer mp3 playerlerinizi direksiyondan kumanda edin

Alpine diye bir markanın varlığından haberdar olsan zaten pioneer ın mukayesesini yapmazsın ( biraz araştır ).
devreyi kendin yaptın diyorsun ama biraz araştırsan hazırları aldığın malzeme fiatından daha ucuza mal edebilirdin ,, pil konusuna gelince direksiyon kendi kumandasındaki ledleregelen voltajı kullanabilirsin ;) .. madem millet bu kadar istekli hayırlı satışlar ...
link yok ,anlayanda yok :D

Son düzenleme:
Teşekür ederim kardeşim allah senden razı olsun . bak ben bilmiyordum bunları. vay beee. isteyen istediği yerden almakta serbest , kimseyi zorladığım falan yok.

arkadaşlar emeğe saygı lütfen..arkadaşımız oturmuş bişeyler yapmışş...ve emeğinin hakkını almakda onun hakkı...verdiğin linklerdeki kumandayla orjınal kumanda yı sen bir tutyorsan sen bu işi bilmiyosun demkki konuşuyosun.

arkadaşlar emeğe saygı lütfen..arkadaşımız oturmuş bişeyler yapmışş...ve emeğinin hakkını almakda onun hakkı...verdiğin linklerdeki kumandayla orjınal kumanda yı sen bir tutyorsan sen bu işi bilmiyosun demkki konuşuyosun.

ne demek istediğini kendin anladınmı? linkte orjinalide var, ethem arkadaşın orj taktığını biliyorsan beraber kuruyorsun demekki,o açıklamasında orj den bahsetmiyor,, herkes işini yapsın :cool:

bahsettiğim şey aracın kendi direksiyon kumandası..anladın direksiyonda sağdaki ve soldaki küçük tuşlar..teyiplerin kumandalarıda oraya takılıyo biliyorum ama orjınal düğmeler kadar zevk vermez ....ayrıca ben sormuştum pıoner rın aparatını 250 ytl civarı demişler di....

bu sizin imalatanız olan bişeymi???

benim değil arkadaşım baştan söyliyeyimm.konuyu acan arkadaş yapmış

arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok .isteyen istediğini alır , ben sadece emek verdim uğraştım ve yaptım, şimdiye kadar neden kimse yapıp çıkmadı .ben yapmadan önce araştırdım ve bulamadım, sinerlendim ve kendim yaptım ayrıca şunuda belirteyim benim dükkan falan yok, ben başbakanlıkta elektronik teknisyeniyim. dikkat ederseniz setapx ile bir bağlantım yok ben ankaradayım arkadaş aydında , yaptığım devrenin resimlerini ve videosunu msn den yolladım ve inceledi, benim için işin erbabı bir servisin güzel olmuş demesi yeterli teşekkürler ege özel opel servisi. saygılar.

ayrıca blackpeace verdiğin linkleri otur önce kendin incele.

ve şunuda belirteyim .anlamayan arkadaş var. yaptığım devre kesinlikle orjinal direksiyon kumandasına yani direksiyon üzerindeki butonlara bağlanıyor.

Geri