Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Cam filmiyle çok süper uymuş, sanki orjinali böyleymiş gibi görünüyor. On numara valla Emrahcım.![]()
chiv link' Alıntı:Benim folyolar geldi bugün, siyahı gördükten sonra bizim renge nasıl olacak merak ettim ya. Siyahta mükemmel olmuş ama teknik gri için şüphelerim oluşmaya başladı![]()
Beyazda çok merak ediyorum resim paylaşırsanız çok sevinirim :-[astrajtiger link' Alıntı:Ben 4 ay önce yaptırdım bir de beyaz benim araç çok güzel duruyor daha kimsede görmemiştim)
chiv link' Alıntı:Benim folyolar geldi bugün, siyahı gördükten sonra bizim renge nasıl olacak merak ettim ya. Siyahta mükemmel olmuş ama teknik gri için şüphelerim oluşmaya başladı![]()
Tabiki yıkatayım arabayı akşama koyayım ben aynayı da piano yaptım cam film de var çok güzel bir bütünlük yakaladım ve bir süpriz daha var o da şuan kimsede yokeraytly link' Alıntı:Beyazda çok merak ediyorum resim paylaşırsanız çok sevinirim :-[
teşekkür ederim aksam karanlıgında ise sadece kromlar ortaya cıkıyor dediğiniz gibi sadece boyadan boya cam gibi görünüyormrt54 link' Alıntı:Çok Güzel olmuş Maşallah...
Sanki Boydan Boya Cam Gibi![]()
gözden kacırdıgımız birşeymi var acaba yılbası süprizimi olcak o da merakla bekliyoruzastrajtiger link' Alıntı:Tabiki yıkatayım arabayı akşama koyayım ben aynayı da piano yaptım cam film de var çok güzel bir bütünlük yakaladım ve bir süpriz daha var o da şuan kimsede yok![]()