Photoshop Uzmanlarından Küçük bi Yardım :)

rockSEWER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhabalar,

biraz abes bi düşünce olabilir ama merak ettim jantlarımı şampanyaya boyatsam arabada nasıl durur cok merak ettim :s düşündüm hoş olur gibime geliyor ama tırsıyorum acıkcası bunu alttaki resimde gorebilme ihtimalimiz varmıdır? Photoshop bilgisi olan arkadaşlar jantları gövde rengine cevirebilirmi acaba ? :)

şuna benzer sanırım,
snc10915.jpg

Böylede olabilir.Ama mat siyahta yapabilirsin bence.

bencede en guzeli orjinali :)

bende yaptım birşeyler. Ama ben cam filmi de çekiverdim elim deymişken. Hep aklımda olan bir değişiklik daha yaptım bakalım fark eden olacak mı? :D

snc109152.jpg

bence orjınal rengı daha hoş metalık her araca yakışıyor:)

jant boyamada alicanın yaptığı tamponun aralıklarını doldurmada hiç güzel olmaz bence :D resimdeki gibi kolay değil zaten bu hali gayet güzel

Boyarsn daha hoş duracak sanki ama zamanla janta gelen taşlardan vs daha kötü durma ihtimali de var.
4669.jpg

MBugra' Alıntı:
şuna benzer sanırım,

evet ama renk biraz acık olmuş sankı bi subaruda gormuştum bu renkte bi anda aklıma o geldi :)

chidely' Alıntı:
Böylede olabilir.Ama mat siyahta yapabilirsin bence.

alttaki daha hoş durmuş gibi olmuş :D

KuTLuHaN06' Alıntı:
Orjinal kalsın bence :)
06BB0504' Alıntı:
bencede en guzeli orjinali :)
34CGG68' Alıntı:
bence orjınal rengı daha hoş metalık her araca yakışıyor:)
önder61' Alıntı:
jant boyamada alicanın yaptığı tamponun aralıklarını doldurmada hiç güzel olmaz bence :D resimdeki gibi kolay değil zaten bu hali gayet güzel

walla photoshoptan cıkan duruma ve sizlerin yorumlarına gore bir karar vereyim dedim :) beyaz bi astrada gordum manyak yakışmıştı banada böyle bi fikir gelince hem gormek hemde yorumlara bakmak istedim :)

tunerrus' Alıntı:
bende yaptım birşeyler. Ama ben cam filmi de çekiverdim elim deymişken. Hep aklımda olan bir değişiklik daha yaptım bakalım fark eden olacak mı? :D

walla alican güzel olmuş :) ama keşke su tampon aralıklarını kapatma olayını 2 ay once tamponları boyatırken gorseydim kesin yaptırmıştım :) senin jant rengi daha bi tutmuş gibime geldi :)

MOKIA' Alıntı:
Boyarsn daha hoş duracak sanki ama zamanla janta gelen taşlardan vs daha kötü durma ihtimali de var.

valla cengiz abi araabayı bıraktım gozlerimin jant haricinde nereye kaydıgını tahmin etmişşindir :D bide arkadakı fon bi fuarda cekilmiş gibi falan olsaymış tamammış iş :D yalnız banada taşlardan falan iyice haşat olma durumu geldi aklıma kararsız kaldım şimdi :D

Hepinize Ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve ugraşlarınız için ;)

Son düzenleme:
walla alican güzel olmuş :) ama keşke su tampon aralıklarını kapatma olayını 2 ay once tamponları boyatırken gorseydim kesin yaptırmıştım :) senin jant rengi daha bi tutmuş gibime geldi :)

Hepinize Ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve ugraşlarınız için ;)

Ne demek Cengiz abi ne zaman istersen elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışırım. ;)

Geri